diumenge, 18 d’agost de 2019
  
 
ATENCIÓ AL CIUTADÀ > Informació d'interès > Nou programari E-CAP


Nou programari E-CAP

 

A partir del dia 2 de maig tots els Centres d’Atenció Primària del CST canviarem de programa informàtic i utilitzarem el mateix programa amb què treballen més del 90% dels CAPs de Catalunya, anomenat “E-CAP”.

Aquest nou programari ens ha de permetre donar impuls a l´aplicació web de La Meva Salut i   l´E-consulta.

 

La Meva Salut

La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i inclou la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics.

Accés

Per a poder accedir a la informació cal ser major d'edat (properament també podrán accedir els menors), tenir targeta sanitària individual, tenir una contrasenya o certificat digital.

Aquest accés amb contrasenya es facilita des dels Centres d’Atenció Primària.

 

L'e-consulta

L’e-consulta és un instrument per a millorar i agilitzar la comunicació entre el pacient i el seu equip d'atenció primària (EAP), de tal manera que es puguin resoldre aquelles necessitats que no requereixen que professional i pacient es trobin presencialment al mateix lloc.

L’e-consulta s’utilitza en els centres d’atenció primària que treballen amb E-CAP, accedint a través de La Meva Salut.

Per tenir accés a aquesta via de comunicació, ens haurà de facilitar la seva adreça de correu electrònic i número de mòbil. Adjuntem el model de consentiment que cal omplir i signar, presentant-lo al taulell d'admissions del CAP.

Aquestes aplicacions, entre d'altres funcionalitats permeten que el pacient pugui demanar cita prèvia per internet, així com consultar i imprimir des de casa el seu Pla de Tractament. També permetrà l'enviament d’informació de forma telemàtica previ consentiment informat signat pel pacient (SMS, mail,...).

   

 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea