dijous, 21 de juny de 2018
  
 

La Gestió del Coneixement

 

La Gestió del Coneixement engloba  el conjunt d’actuacions que tenen com a finalitat identificar, desenvolupar, difondre, renovar i transferir el coneixement d’una organització. En el nou pla estratègic CST 2015: “Mirant cap el futur”, el CST fa una decidida aposta per potenciar la recerca, la docència i la innovació com a eixos fonamentals.

La gestió del coneixement és un procés dinàmic en el que intervenen de forma activa els professionals, exercint les diferents funcions de transmissió, desenvolupament i transferència del coneixement que tenen lloc en el CST:

 

 

 LA FUNDACIÓ JOAN COSTA I ROMA

La Fundació Joan Costa Roma és una fundació pública sense ànim de lucre constituïda el juliol de 1998. Creada a iniciativa del Consorci Sanitari de Terrassa, van ser els col·laboradors del Dr. Joan Costa Roma els seus promotors en homenatge a la seva tasca i a la seva persona.

Els seus principals objectius son promoure, impulsar i afavorir el desenvolupament de la recerca, la docència,  la formació i la innovació en l’àmbit del Consorci Sanitari de Terrassa, en la mesura en que aquestes activitats contribueixen a millorar la salut de les persones i el funcionament de la nostra organització  sanitària.

 

 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea