dimarts, 19 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Què fem > Projecció Social i Cooperació > Col·laboracions > Fundació Nuestros Pequeños Hermanos

Col·laboracions

Fundació Nuestros Pequeños Hermanos

Fundació Nuestros Pequeños Hermanos

La fundació forma part i participa del projecte global de Nuestros Pequeños Hermanos Internacional, creada a Mèxic el 1954 i actualment implantada a nou països: Mèxic, Guatemala, Nicaragua, El Salvador, Hondures, Perú, Bolívia, República Dominicana i Haití. La Fundació disposa de diversos centres d’ajuda, cooperació i assistència, que cobreixen prop de 3.500 menors.

El Consorci Sanitari de Terrassa va signar un conveni marc de col·laboració, el 12 de gener de 2011 ambla Fundació NuestrosPequeños Hermanos (NPH). El conveni, que va néixer arran de l’acció solidària portada a terme per CST després del terratrèmol que va devastar Haití el 2010, permet establir col·laboracions de forma estable possibilitant l’assistència i l’atenció sanitària als menors, que per raó de la seva situació i origen, necessiten d’una especial atenció.

La col·laboració entre ambdues entitats es fa prioritàriament en els àmbits de la formació de personal sanitari, l’assessorament clínic i mèdic professional, i la prestació d’assistència sanitària als centres de la Fundació.

Contacte
Fundación Nuestros Pequeños Hermanos
Cr. Elisa, 23.
08023 Barcelona
T. 93 434 20 29
c/e. info@nphspain.org
www.nph.org

(<)
 
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea