dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Què fem > Projecció Social i Cooperació > Col·laboracions

Col·laboracions

Associació Alba

Associació Alba

L’associació Alba, nascuda el 1987, es dedica a l’ajuda al drogodependent, mitjançant dispositius professionalitzats, i a la sensibilització sobre les drogues i el VIH en col·lectius de risc. (...)

(+)
Crits dels Nens

Crits dels Nens

L’associació Crits dels Nens nascuda l’any 2008, és una associació no governamental i sense ànim de lucre, que treballa en el camp de la solidaritat i l’ajuda a persones necessitades d’arreu del món, amb especial atenció als infants i les seves carències sanitàries. (...)

(+)
Fundació Nuestros Pequeños Hermanos

Fundació Nuestros Pequeños Hermanos

La Fundació Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) és una entitat no governamental i sense ànim de lucre, d’àmbit estatal, que treballa en l’assistència integral dels menors de l’Amèrica Llatina i el Carib, amb especial atenció als infants i a les seves necessitats sanitàries. (...)

(+)
Fundació Pequeño Deseo

Fundació Pequeño Deseo

La Fundació Pequeño Deseo, constituïda l’any 2000, és una organització d’àmbit nacional sense ànim de lucre, que té per objectiu fer realitat els desitjos dels nens amb malalties cròniques o de mal pronòstic. (...)

(+)
Pallapupes, pallassos d

Pallapupes, pallassos d'hospital

Els Pallapupas són pallassos professionals amb formació artística i mèdica que creen un espai pel riure i el joc a l’hospital. La seva tasca contribueix a relaxar els pacients, a la família i a més ajuda superar els moments dolorosos. (...)

(+)
La Trobada

La Trobada

La Trobada, el restaurant del temps, és el primer del país on es paga amb diners (prop d'una meitat de la clientela) o amb temps (l'altra). Obert a tothom, reuneix clients que cerquen un menú de qualitat a bon preu i altres que afectats per la nova pobresa arran de la crisi, no el poden pagar. El servei i el tracte que hi reben és exactament el mateix. Idèntic.

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea