diumenge, 29 de novembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

Cribratge massiu per a persones de l

Cribratge massiu per a persones de l'àrea del CAP Anton de Borja


Terrassa, 25 de novembre de 2020.  El cribratge massiu organitzat pel Departament de Salut es va iniciar ahir per detectar positius de covid-19 entre els ciutadans de la zona de referència del CAP Anton de Borja del Consorci Sanitari de Terrassa.

(+)
Una investigació del Servei de Nefrologia demostra que els programes domiciliàris d

Una investigació del Servei de Nefrologia demostra que els programes domiciliàris d'exercici físic milloren la prevenció de la sarcopènia.Terrassa, 18 de novembre de 2020. Una investigació del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa demostra que els programes domiciliaris d'exercici físic de força i ​​resistència milloren tant la prevenció com el tractament de la sarcopènia en pacients d'hemodiàlisis.

(+)
Dia Mundial contra la Pneumònia

Dia Mundial contra la PneumòniaA la Unitat Covid del Consorci Sanitari de Terrassa, fins a data 12 de novembre, hem realitzat 250 primeres visites, la majoria derivades des de la mateixa hospitalització.

(+)
Dia Mundial de la Radiologia

Dia Mundial de la Radiologia


El passat 8 de novembre, es va celebrar el Dia Mundial de la Radiologia. Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu donar a conèixer el paper de l’especialitat en els equips clínics multidisciplinaris i la salut de les persones. 

(+)
T’Activa: L’equip Terrassadebutxaca guanyador de la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda.

T’Activa: L’equip Terrassadebutxaca guanyador de la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda.El passat divendres 30 d’octubre a les 17 hores es va disputar la gran final de T’Activa en obert i via streaming.

(+)
Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa

Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa


Amb motiu de l'evolució epidemiològica i per garantir la seguretat dels pacients i professionals, a partir del divendres 30 d’octubre no es permet l’accés de visites a pacients ingressats a planta de l’Hospital de Terrassa. Per que a l'Hospital Sant Llàtzer la restricció d'accés entrarà en vigor el dissabte 31 d'octubre.

(+)
Nou espai polivalent i reformes estructurals de l’Hospital de Terrassa per ampliar la capacitat assistencial del centre

Nou espai polivalent i reformes estructurals de l’Hospital de Terrassa per ampliar la capacitat assistencial del centreEl nou espai està dissenyat com a un equipament polivalent que podrà tenir diferents usos, des de llits d’hospitalització convencional a llits d’UCI per si s’ha d’encarar una nova onada de la COVID-19 

(+)
Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental


Terrassa, 8 d'octubre de 2020. El món està experimentant un impacte sense precedents enfront la Covid-19 que repercuteix i repercutirà en la salut mental de milions de persones.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous residents

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous residents


Terrassa, 02 d'octubre de 2020. L'Hospital de Terrassa ha celebrat avui l'Acte de Benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s'incorporen 46 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa, Centre-Amèrica i Sud-Amèrica. 

(+)
L

L'Ajuntament i el CST faran testos serològics a personal de l'atenció domiciliària, de l'àmbit de l'esport i d'entitats de capacitats diversesTerrassa, 25 de setembre 2020. A partir de dimarts s'habilitarà un espai a la zona d'aparcament de l'Hospital de Terrassa per fer 3.760 testos serològics a col·lectius determinats de la ciutat, que per la seva condició o pel desenvolupament de la seva activitat, poder ser vulnerables o estar exposats al contagi de la Covid-19.  

(+)
Jordi Labòria nou president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa

Jordi Labòria nou president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 22 de setembre 2020. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat el terrassenc Jordi Labòria com a nou president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa.

 

(+)
Tocs de gralla a Sant Llàtzer

Tocs de gralla a Sant Llàtzer


Terrassa, 21 de setembre de 2020. - El dissabte 19 de setembre els músics dels Castellers de Terrassa es van desplaçar a la residència de gent gran de Sant Llàtzer per a realitzar un tastet de cançons castelleres des del pàrquing de la mateixa residència.

(+)
L

L'associació 'La Vida és Xula' finança un dispositiu per a pacients amb càncer de mama al Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 01 de setembre de 2020. - L'associació La Vida és Xula, en col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha aconseguit les donacions necessàries per a finançar en la seva totalitat el dispositiu Paxman, de refrigeració del cuir cabellut, que està ubicat al Servei d'Oncologia de l'Hospital de Terrassa i permet prevenir l'alopècia induïda per la quimioteràpia. 

(+)
Cribratges selectius fins dilluns 31 d

Cribratges selectius fins dilluns 31 d'agost a Terrassa


Terrassa, 26 d'agost de 2020. - El cribratge organitzat pel Departament de Salut i l'Ajuntament de Terrassa s'adreça als barris de can Palet i de ca n'Anglada i l'objectiu és localitzar persones asimptomàtiques infectades pel virus.

(+)
Proves PCR a persones asimptomàtiques a Terrassa

Proves PCR a persones asimptomàtiques a Terrassa


Terrassa, 6 d'agost de 2020. Els dies 7, 8 i 10 d'agost de 9 h a 14 h i de 18 h a 22 h s'instal·larà una carpa a la plaça de la Immaculada per fer proves PCR a persones asimptomàtiques amb edats compreses entre els 15 i els 45 anys.

MÉS INFORMACIÓ
(+)
Neix T’Activa: la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda

Neix T’Activa: la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda


Terrassa, 23 de juliol de 2020. El Consorci Sanitari de Terrassa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, posa en marxa T’Activa: el primer programa d’innovació oberta que uneix institucions públiques, empreses, centres educatius i ciutadans i ciutadanes de diferents edats, experiències i aficions per millorar la salut d’aquelles persones que estan i se senten soles.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirus

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirusTerrassa, 14 de juliol de 2020. La Unitat de Mediació Sanitària de Consorci Sanitari de Terrassa (CST) organitza aquest mes de juliol, espais de diàleg pels professionals de la salut del CST sota el títol“Covid-19 aprenent de les nostres experiències” que serviran per compartir l’impacte de les circumstàncies excepcionals viscudes en l’àmbit personal i professional durant la pandèmia del Coronavirus. 

(+)
Exposició de dibuixos, cartes i mostres d

Exposició de dibuixos, cartes i mostres d'agraïment rebudes durant la pandèmia covid-19 a l’Hospital de TerrassaTerrassa, 3 de juliol de 2020. Ja es pot visitar al Hall de l'Hospital de Terrassa una exposició amb més de 500 dibuixos i cartes de suport que grans i petits ens han fet arribar durant aquests mesos de pandèmia Covid-19 i que han servit per donar ànims i esperança als nostres professionals, als pacients ingressats i als seus familiars.

(+)
L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant Llàtzer

L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant LlàtzerTerrassa, 29 de juny de 2020. L’alcalde Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Sra. Mònica Polo, han visitat a la Sra.Julia Ribera, àvia centenària resident a la Llar Residencial Sant Llàtzer per retre-li un petit homenatge. En representació del Consorci Sanitari de Terrassa hi ha estat present el seu President, Sr. Eusebi Cima. 

(+)
Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa

Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa 25 de juny de 2020 – El president del Consell de Govern, Eusebi Cima, ha comunicat a la direcció del CatSalut la seva disposició a deixar la presidència del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) , càrrec que exercia des de fa més de 4 anys, havent assolit els objectius que s’havia proposat  pel seu mandat.

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea