divendres, 18 de setembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

L

L'associació 'La Vida és Xula' finança un dispositiu per a pacients amb càncer de mama al Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 01 de setembre de 2020. - L'associació La Vida és Xula, en col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha aconseguit les donacions necessàries per a finançar en la seva totalitat el dispositiu Paxman, de refrigeració del cuir cabellut, que està ubicat al Servei d'Oncologia de l'Hospital de Terrassa i permet prevenir l'alopècia induïda per la quimioteràpia. 

(+)
Cribratges selectius fins dilluns 31 d

Cribratges selectius fins dilluns 31 d'agost a Terrassa


Terrassa, 26 d'agost de 2020. - El cribratge organitzat pel Departament de Salut i l'Ajuntament de Terrassa s'adreça als barris de can Palet i de ca n'Anglada i l'objectiu és localitzar persones asimptomàtiques infectades pel virus.

(+)
Proves PCR a persones asimptomàtiques a Terrassa

Proves PCR a persones asimptomàtiques a Terrassa


Terrassa, 6 d'agost de 2020. Els dies 7, 8 i 10 d'agost de 9 h a 14 h i de 18 h a 22 h s'instal·larà una carpa a la plaça de la Immaculada per fer proves PCR a persones asimptomàtiques amb edats compreses entre els 15 i els 45 anys.

MÉS INFORMACIÓ
(+)
Neix T’Activa: la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda

Neix T’Activa: la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer #LaSolitudNoVolguda


Terrassa, 23 de juliol de 2020. El Consorci Sanitari de Terrassa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, posa en marxa T’Activa: el primer programa d’innovació oberta que uneix institucions públiques, empreses, centres educatius i ciutadans i ciutadanes de diferents edats, experiències i aficions per millorar la salut d’aquelles persones que estan i se senten soles.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirus

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirusTerrassa, 14 de juliol de 2020. La Unitat de Mediació Sanitària de Consorci Sanitari de Terrassa (CST) organitza aquest mes de juliol, espais de diàleg pels professionals de la salut del CST sota el títol“Covid-19 aprenent de les nostres experiències” que serviran per compartir l’impacte de les circumstàncies excepcionals viscudes en l’àmbit personal i professional durant la pandèmia del Coronavirus. 

(+)
Exposició de dibuixos, cartes i mostres d

Exposició de dibuixos, cartes i mostres d'agraïment rebudes durant la pandèmia covid-19 a l’Hospital de TerrassaTerrassa, 3 de juliol de 2020. Ja es pot visitar al Hall de l'Hospital de Terrassa una exposició amb més de 500 dibuixos i cartes de suport que grans i petits ens han fet arribar durant aquests mesos de pandèmia Covid-19 i que han servit per donar ànims i esperança als nostres professionals, als pacients ingressats i als seus familiars.

(+)
L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant Llàtzer

L’alcalde de Terrassa visita a una àvia centenaria de la Llar Residencial Sant LlàtzerTerrassa, 29 de juny de 2020. L’alcalde Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Sra. Mònica Polo, han visitat a la Sra.Julia Ribera, àvia centenària resident a la Llar Residencial Sant Llàtzer per retre-li un petit homenatge. En representació del Consorci Sanitari de Terrassa hi ha estat present el seu President, Sr. Eusebi Cima. 

(+)
Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa

Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa 25 de juny de 2020 – El president del Consell de Govern, Eusebi Cima, ha comunicat a la direcció del CatSalut la seva disposició a deixar la presidència del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) , càrrec que exercia des de fa més de 4 anys, havent assolit els objectius que s’havia proposat  pel seu mandat.

(+)
L’entrenador i exfutbolista Xavi Hernàndez fa una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa i a Proton New Energy Future

L’entrenador i exfutbolista Xavi Hernàndez fa una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa i a Proton New Energy Future·  Producció de les primeres unitats d’un mòdul de distribució intel·ligent per augmentar la capacitat d’atenció mèdica a les UCI.

·  Humanització de l’espai d’obstetrícia i sala de parts de l’Hospital de Terrassa.


Terrassa, 18 de juny de 2020. – El terrassenc i exjugador del FC Barcelona Xavi Hernàndez i la seva família han fet una donació de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) en el marc de la pandèmia del Covid-19.


(+)
El futbolista egarenc Dani Olmo fa una donació econòmica al Consorci Sanitari de Terrassa

El futbolista egarenc Dani Olmo fa una donació econòmica al Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 15 de juny de 2020. El futbolista terrassenc Dani Olmo, actual jugador del Leizpig (Bundesliga), ha fet una donació econòmica  al Consorci Sanitari de Terrassa amb motiu del Covid-19. Olmo ha participat en la primera fase de la campanya #THEBIGGESTGAME, a través de l'app Shirtum, per a recaptar fons en la lluita contra la pandèmia. 
(+)
Informació del Centres d

Informació del Centres d'Atenció Primària del CST


Des del Consorci Sanitari de Terrassa demanem anar al CAP només en cas d'urgència o visita inajornable i SEMPRE TRUCANT ABANS PER TELÈFON.


Les consultes, la gestió de visites, la tramitació de baixes laborals, la renovació del pla de medicació i la consulta de proves i diagnòstics es poden continuar fent de forma no presencial.


(+)
Proton i CST avancen en el desenvolupament d’un mòdul de distribució intel·ligent per respiradors

Proton i CST avancen en el desenvolupament d’un mòdul de distribució intel·ligent per respiradors


Terrassa, 18 de maig de 2020.- El dispositiu ja s'ha experimentat amb animals i en breu estarà disponible pel mercat sanitari. 

(+)
Internes del Centre Penitenciari Brians 1 confeccionen flors pels professionals del Consorci Sanitari De Terrassa

Internes del Centre Penitenciari Brians 1 confeccionen flors pels professionals del Consorci Sanitari De TerrassaTerrassa, 12  de maig de 2020. – Una representació del Centre Penitenciari de dones Brians1 encapçalada per l’Elisabet Bernad, subdirectora del centre i la Marie Morales, dinamitzadora socioeducativa,  han donat avui, a l’Hospital de Terrassa, les flors de paper que les recluses d’aquest centre han estat confeccionant com a mostra d’agraïment a la feina feta tan pels professionals assistencials, com pel personal de neteja del CST durant aquesta crisis sanitària.

(+)
Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.


El Consorci Sanitari de Terrassa i Proton New Energy amb el suport del Centre Tecnològic Leitat, preparen un nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

(+)
Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant Llàtzer

Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant LlàtzerTerrassa, 1 d’abril de 2020. L’equip de l’Hospital de Sant Llàtzer i la Llar Residencial del Consorci Sanitari de Terrassa, han realitzat conjuntament  un vídeo per animar als pacients i familiars i també per agrair als companys i companyes d’aquests centres el paper tant important que estan realitzant davant la pandèmia del COVID-19.

(+)
Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí

Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí(+)
Accés restringit a l

Accés restringit a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 23 de març de 2020.  Us informem que en motiu de la pandemia del Coronavirus que ens afecta de ple s'ha restringit l'entrada a l'Hospital de Terrassa. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3D

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3DTerrassa, 22 de març de 2020. El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació i fabricació d’un respirador de campanya amb tecnologia 3D

(+)
Mesures restrictives a l

Mesures restrictives a l'Hospital de Terrassa i a tots els dispositius CST a partir del 16/03/20D'acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, es restringeixen de manera taxativa les visites als hospitals públics i residències.

(+)
El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia Strappato

El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia StrappatoEl divendres 6 març es va celebrar una nova edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa al Teatre Principal amb la participació del Consorci Sanitari de Terrassa.


(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea