diumenge, 22 de setembre de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

El Servei d’Oncologia de l’Hospital de Terrassa rep una segona aportació pel Projecte Laia Mira contra el càncer de mama

El Servei d’Oncologia de l’Hospital de Terrassa rep una segona aportació pel Projecte Laia Mira contra el càncer de mamaTerrassa, 26 de juliol de 2019 – El passat divendres es va fer l’acte de donació de la recaptació del 2n Torneig de Pàdel Laia Mira, que es destinarà a millorar la qualitat de vida de les pacients amb càncer de mama en tractament de quimioteràpia a l’Hospital de Terrassa. 

(+)
L

L'Hospital de Terrassa rep mobiliari per part d'OkSofás per al projecte d'Humanització de la Planta de PediatriaTerrassa, 25 de juliol de 2019 -  Aquest dijous l’empresa OkSofás ha lliurat, desinteressadament, mobiliari per millorar l’estada dels pacients i famílies a la sala d’espera i la sala de jocs de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa.

(+)
Lectura de la Tesi Doctoral de la  Dra. Noemí Cerulla Torrente

Lectura de la Tesi Doctoral de la Dra. Noemí Cerulla Torrente


Terrassa, 22 de juliol de 2019 - El passat 22 de juliol la Dra. Noemí Cerulla Torrente, neuropsicòloga a EAIA a l’Hospital Sant Llàtzer i a l’Hospital Sant Jordi, va fer la lectura de la seva Tesi Doctoral: “Quimioteràpia pel càncer de mama i deteriorament cognitiu. Un estudi observacional i longitudinal”. 
(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa rep el major reconeixement en el tractament de la Malaltia Inflamatòria Intestinal

El Consorci Sanitari de Terrassa rep el major reconeixement en el tractament de la Malaltia Inflamatòria Intestinal


   

Aquesta unitat es va crear l'any 2016 i actualment estan registrats un total d’aproximadament 1.000 pacients amb Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa.

Terrassa, 3 de juliol de 2019. La Unitat Funcional de la Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) del Consorci Sanitari de Terrassa ha rebut la Certificació amb Excel·lència com a Unitat d'Atenció Integral a pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal. Una acreditació que situa el centre sanitari com a hospital de referència i reconeix la qualitat assistencial i investigadora desenvolupada per la Unitat.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el Projecte HEMODINN en col·laboració amb l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el Projecte HEMODINN en col·laboració amb l’Hospital Joan XXIII de TarragonaTerrassa, 28 de juny de 2019. - El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), juntament amb l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, impulsen el projecte de compra pública d’Hemodiàlisi Domiciliària Innovadora HEMODINN, que té per objectiu implementar un servei d’Hemodiàlisi Domiciliària per tractar i monitoritzar a distància als pacients des del seu domicili, incorporant noves tecnologies en totes les fases del procés d’hemodiàlisi.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa premiat per un innovador sistema que millora la seguretat dels pacients en l

El Consorci Sanitari de Terrassa premiat per un innovador sistema que millora la seguretat dels pacients en l'ús de la medicacióTerrassa, 21 de juny de 2019. - La Societat Catalana de  Farmàcia Clínica ha premiat el projecte eMedRec Tool: plataforma electrònica de suport a la conciliació de la medicació integrada als processos de prescripció a l’ingrés i l’alta hospitalària del Consorci Sanitari de Terrassa i el situa com un dels quatre referents en la seva Ruta de l'Excel·lència del 2019.

(+)
Jornada de cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del CST

Jornada de cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del CST


Terrassa, 20 de juny de 2019. El dia 20 de juny es va celebrar la Jornada de Cloenda de l’Itinerari Formatiu de Comandaments del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on els participants van defensar els seus projectes finals. 

(+)
XI Jornada d’Urgències Pediàtriques a l’Hospital de Terrassa

XI Jornada d’Urgències Pediàtriques a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 18 de juny de 2019. L’Hospital de Terrassa ha celebrat la XI Jornada d’Urgències Pediàtriques sota el títol “La pell, la gran incògnita”, oberta a tots els professionals sanitaris de l’Àmbit Maternoinfantil, tant d’urgències com d’atenció primària, i de l’Àmbit de Dermatologia. 

(+)
L’Hospital de Terrassa acull les Jornades del Vallès – Bages 5.0 sobre oftalmologia d’avantguarda

L’Hospital de Terrassa acull les Jornades del Vallès – Bages 5.0 sobre oftalmologia d’avantguarda


Terrassa, 14 de juny de 2019. Els oftalmòlegs de les comarques del Vallès i del Bages es van reunir a l’Hospital de Terrassa a les Jornades anuals amb el títol “Oftalmologia d’Avantguarda: Controvèrsies i Novetats”.  

(+)
Actes de celebració del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa

Actes de celebració del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa


Al Parc Vallparadís de Terrassa va tenir lloc el passat 26 de maig una gran festa organitzada pel Consorci Sanitari de Terrassa per celebrar el 30è aniversari. Un altre dels actes destacats va ser la pujada nocturna a la mola el 14 de juny. 

(+)
L’Hospital de Terrassa, premiat en la quarta edició dels Premis en Benchmarking CSC/ARQ

L’Hospital de Terrassa, premiat en la quarta edició dels Premis en Benchmarking CSC/ARQ


Terrassa, 12 de juny de 2019. – El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han atorgat un diploma a l’Hospital de Terrassa pels seus bons resultats en el Benchmark en  l’indicador de mortalitat, com a part de la quarta edició dels premis en Benchmarking CSC/ARQ, emmarcats en el projecte “Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat”, iniciat l’any 2015. 

(+)
La III Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental celebrada a l’Hospital de Terrassa

La III Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental celebrada a l’Hospital de TerrassaTerrassa, 6 de juny de 2019. La tercera edició de la Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental va tenir lloc el passat 6 de juny a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa, sota el títol “Abordatge multidisciplinari de l’asma i l’al·lèrgia a medicaments: des de l’atenció primària a l’especialitzada”.

(+)
El projecte DISFAP, iniciat al CAP Terrassa Est, rep una beca al millor projecte d’investigació sobre disfàgia

El projecte DISFAP, iniciat al CAP Terrassa Est, rep una beca al millor projecte d’investigació sobre disfàgiaTerrassa, 1 de juny de 2019 – El passat 1 de juny el projecte DISFAP,  iniciat al CAP Terrassa Est, va ser guardonat amb la Beca d’Investigació LACTALIS/SENPE/FUNDACIÓN SENPE 2019 al millor projecte d’investigació sobre disfàgia en l’àmbit hospitalari, sociosanitari o domiciliari. 

(+)
Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 31 de maig de 2019. El passat 31 de maig va tenir lloc a l’Hospital de Terrassa l’Acte de Benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s’incorporen 42 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa i Sud-Amèrica. 

(+)
L’Hospital de Terrassa acull els XXIX Debats Quirúrgics

L’Hospital de Terrassa acull els XXIX Debats Quirúrgics


Terrassa, 10 de maig de 2019. El passat divendres es va celebrar la 29a edició dels Debats Quirúrgics sobre el càncer de mama i ovari hereditari. L’activitat va estar dirigida pel Dr. Josep Prat, cap del servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora i es va organitzar de forma conjunta amb el Servei de Cirurgia Plàstica, Servei de Ginecologia i obstetrícia i la Unitat de Consell Genètic del Servei d’Oncologia del CST.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la higiene de mans

El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la higiene de mans


Terrassa, 8 de maig de 2019. El Consorci Sanitari de Terrassa ha participat un any més en la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans. I per tal de motivar a tots els professionals la Comissió d’Higiene de mans del CST ha organitzat un seguit d’accions lúdiques i didàctiques per estimular aquest  compliment. amb una participació total de més de 420 participants. 

(+)
L’Hospital de Terrassa acull la festa solidària d

L’Hospital de Terrassa acull la festa solidària d'Unidos por Ellos

Terrassa, 28 d’abril de 2019.  El pàrquing de l’Hospital de Terrassa es va omplir de solidaritat en la festa que l'Associació Unidos por Ellos va celebrar aquest diumenge amb l’objectiu de recaptar fons per començar la segona fase d'Humanització de la planta de Pediatria de l’Hospital, que consisteix a decorar les habitacions i el passadís de la 11a planta dreta. 

(+)
III Jornada d

III Jornada d'Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 17 d'abril de 2019. El Servei d'Al·lèrgia del Consorci Sanitari de Terrassa organitza enguany la III Jornada d'Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental sota el títol Abordatge multidisciplinar de l'Asma i Al·lèrgia a Medicaments: des de l'Atenció Primària a l'Especialitzada i que se celebrarà el dijous 6 de juny a la sala d'Actes de l'Hospital de Terrassa

Més informació a: sjornades@cst.cat

(+)
Jornada de portes obertes als nous i noves residents

Jornada de portes obertes als nous i noves residents

Terrassa, 9 d’abril de 2019. L’Hospital de Terrassa va acollir un any més la Jornada de  portes obertes als nous i noves residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
L

L'Hospital de Terrassa rep dos cotxes elèctrics per als més petits

Terrassa, 9 d’abril del 2019. Els dos vehicles ajudaran a fer més alegre l’estada hospitalària i les entrades a quiròfan dels infants. 

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea