dilluns, 1 de març de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

El Consorci Sanitari de Terrassa recupera l

El Consorci Sanitari de Terrassa recupera l'autonomia de gestió


El Pla estratègic 2021-2024 permetrà nous reptes assistencials que milloraran l’atenció dels nostres pacients

Terrassa, 26 de febrer de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha recuperat el règim d’autonomia de gestió que va perdre durant l’any 2016, com a conseqüència de la greu situació financera general de l’entitat segons resolució de data 25 de febrer del 2021, de la Comissió Interdepartamental per a la Sostenibilitat del Sistema Sanitari.

(+)
El Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa inicia el Programa d’Hemodiàlisi Domiciliària

El Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa inicia el Programa d’Hemodiàlisi DomiciliàriaEls pacients candidats ja no hauran de desplaçar-se a l’hospital per fer les sessions

Terrassa, 22 de febrer de 2020. - El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha iniciat el programa d’hemodiàlisi domiciliària aquest mes de febrer. El primer pacient ha començat a fer hemodiàlisi al seu domicili sense cap incidència, després de 4 setmanes d'entrenament a la Unitat de Diàlisi de l’Hospital de Terrassa.

(+)
Cultura Popular porta el seu calendari a l’Hospital de Terrassa

Cultura Popular porta el seu calendari a l’Hospital de Terrassa


Terrassa. 18 de febrer de 2021. Una delegació de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa encapçalada pel seu President, Aniol Galí, han portat aquest matí a l’Hospital de Terrassa el calendari que han editat aquest 2021 en reconeixement i homenatge als professionals sanitaris.

(+)
Lliurament premis de Recerca Matilde Ezquerra Lezcano al Consorci Sanitari de Terrassa

Lliurament premis de Recerca Matilde Ezquerra Lezcano al Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa. 16 de febrer de 2021. En un any marcat per la Covid, l’Hospital de Terrassa ha acollit una nova edició del Premi Matilde Ezquerra Lezcano on es premia els treballs de recerca fets per residents durant el seu període de formació al Consorci Sanitari de Terrassa.

(+)
Una investigació feta en el Consorci Sanitari de Terrasa ha demostrat que la realització d

Una investigació feta en el Consorci Sanitari de Terrasa ha demostrat que la realització d'un programa d'exercicis físics isomètrics milloren la maduració de les fístules arteriovenoses per a hemodiàlisi.
Terrassa, 02 de febrer de 2021. L'estudi, realitzat per la Dra. Irati Tapia González adjunta al Servei de Nefrologia, ha estat publicat en la revista Clinical Kidney Journal i s'ha presentat en diversos congressos nacionals, com en la Societat Espanyola de Nefrologia (SEN) i internacionals europeus com el ERA-EDTA i Vascular Access Society (VAS).

(+)
S’instal·la un nou mòdul de suport per al Cap Anton de Borja de Rubí

S’instal·la un nou mòdul de suport per al Cap Anton de Borja de Rubí


El nou equipament estarà destinat a l’atenció del pacient amb sospita de Covid-19, cosa que permetrà recuperar espai dins del CAP i guanyar en seguretat

(+)
S

S'inicia l'administració de la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 als professionals del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 28 de gener de 2021. Des d'avui i fins el 3 de febrer es procedirà a l’administració de la segona dosi de la vacuna als professionals del Consorci Sanitari de Terrassa que es van posar la primera dosi. 

(+)
Unitat de Mediació Sanitària del Consorci Sanitari Terrassa

Unitat de Mediació Sanitària del Consorci Sanitari Terrassa


Terrassa, 21 de gener de 2021. Avui és el dia europeu de la mediació i en commemoració a aquesta data des de la Unitat de Mediació us volem fer arribar la tasca que realitzem amb molta il·lusió des de fa setze anys aquí al Consorci Sanitari de Terrassa per expandir el coneixement entorn aquesta disciplina encara prou desconeguda a escala social.

(+)
Campanya

Campanya 'Regalem il·lusió als avis i àvies de la Llar Sant Llàtzer'


Vídeo d'agraïment dels àvis i àvies de la Llar Residencial Sant Llàtzer del Consorci Sanitari de Terrassa a totes les persones que, amb el seu granet de sorra, han contribuit a fer que aquestes festes nadalenques hagin estat plenes d'alegria. 

(+)
Inici de la campanya de vacunació contra la Covid-19 als professionals del Consorci Sanitari de Terrassa

Inici de la campanya de vacunació contra la Covid-19 als professionals del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 7 de gener de 2021. Iniciem la vacunació contra la Covid-19 a l'Hospital de Terrassa.

 
(+)
Videotrucada amb els Reis d

Videotrucada amb els Reis d'Orient a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 6 de gener de 2021. Nens i nenes ingressats a l'Hospital de Terrassa han rebut aquest mati una videotrucada dels Reis d'Orient.
(+)
El Patje Xiu-Xiu visita la planta de pediatria de l

El Patje Xiu-Xiu visita la planta de pediatria de l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 30 de desembre de 2020. L'Hospital de Terrassa ha rebut la visita de el Patge Xiu-Xiu, el patge reial de Terrassa, que ha anat a la planta de pediatria per recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d'Orient.

Aquest any, a causa de les mesures restrictives d'accés a l'Hospital per culpa de la pandèmia, el patge no ha visitat personalment als nens a les seves habitacions però ha recollit les cartes que amb tota la il·lusió li han escrit els nens i nenes.

(+)
No fem la sobretaula de Nadal a l

No fem la sobretaula de Nadal a l'Hospital


Des de les tres entitats sanitàries que prestem servei a la comarca del Vallès Occidental, MútuaTerrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i Parc Taulí de Sabadell, fem una crida als nostres conciutadans i conciutadanes perquè ens ajudin a que ningú hagi de fer la sobretaula de Nadal a l’Hospital.

 
(+)
El projecte Futsal, premiat a la V edició de los premios Humanizando la Sanidad

El projecte Futsal, premiat a la V edició de los premios Humanizando la Sanidad


Madrid, 21 de desembre de 2020. El projecte Futsal CSMA de l’àmbit de salut mental del Consorci Sanitari de Terrassa ha estat premiat amb 3.000 euros en la V edició dels premis Humanizando la Sanidad organitzada per Teva i celebrada a Madrid.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut entre els millors hospitals d’Espanya pels Premis BSH

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut entre els millors hospitals d’Espanya pels Premis BSHTerrassa, 14 de desembre de 2020 - El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut com un dels millors centres en gestió sanitària i qualitat assistencial en la segona edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals.

(+)
Projecte Primer la Llar - Terrassa

Projecte Primer la Llar - Terrassa


Terrassa, 30 de novembre de 2020. A finals de novembre se celebra el Dia Mundial de les persones sense llar.

Us 
volem presentar el projecte Primer La Llar Terrassa en el marc del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Terrassa, la Societat Municipal de l'Habitatge S.A i el Consorci Sanitari de Terrassa. Aquest nou projecte de ciutat es troba en fase pilot i s'adreça a persones que es troben en situació de sensellarisme.

(+)
Cribratge massiu per a persones de l

Cribratge massiu per a persones de l'àrea del CAP Anton de Borja


Terrassa, 25 de novembre de 2020.  El cribratge massiu organitzat pel Departament de Salut es va iniciar ahir per detectar positius de covid-19 entre els ciutadans de la zona de referència del CAP Anton de Borja del Consorci Sanitari de Terrassa.

(+)
Una investigació del Servei de Nefrologia demostra que els programes domiciliàris d

Una investigació del Servei de Nefrologia demostra que els programes domiciliàris d'exercici físic milloren la prevenció de la sarcopènia.Terrassa, 18 de novembre de 2020. Una investigació del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa demostra que els programes domiciliaris d'exercici físic de força i ​​resistència milloren tant la prevenció com el tractament de la sarcopènia en pacients d'hemodiàlisis.

(+)
Dia Mundial contra la Pneumònia

Dia Mundial contra la PneumòniaA la Unitat Covid del Consorci Sanitari de Terrassa, fins a data 12 de novembre, hem realitzat 250 primeres visites, la majoria derivades des de la mateixa hospitalització.

(+)
Dia Mundial de la Radiologia

Dia Mundial de la Radiologia


El passat 8 de novembre, es va celebrar el Dia Mundial de la Radiologia. Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu donar a conèixer el paper de l’especialitat en els equips clínics multidisciplinaris i la salut de les persones. 

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea