dijous, 29 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

El Consorci Sanitari de Terrassa fa donació de duplicadors de respiradors per Cooperació Sanitària

El Consorci Sanitari de Terrassa fa donació de duplicadors de respiradors per Cooperació SanitàriaTerrassa, 28 de juliol de 2021. El CST, en coordinació amb l’Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació Sanitària del Departament de Salut, ha entregat a l'Associació Cultural Mensajeros para la Defensa de los Derechos Humanos y la Democracia, els primers 20 mòduls que dupliquen la capacitat d'aparells respiradors i que aniran destinats a Guinea-Conakri

(+)
El Servei de Cures Pal·liatives del Consorci  Sanitari de Terrassa, el primer d

El Servei de Cures Pal·liatives del Consorci Sanitari de Terrassa, el primer d'Espanya en rebre l'acreditació d'atenció al pacient amb dolor oncològicTerrassa, 23 de juliol de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat el primer centre hospitalari d'Espanya que ha rebut el certificat expedit per la Sociedad Española de Calidad Asistencial (SECA) conforme compleix amb els criteris de qualitat de la Norma d'Acreditació d'Atenció al Pacient amb Dolor Oncològic (ACDON).

(+)
Primera cirurgia robòtica de pròtesis de genoll a l

Primera cirurgia robòtica de pròtesis de genoll a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 23 de juliol de 2021. Aquest mes de juliol s’ha fet la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll per part de la Unitat de Genoll del Servei de Traumatologia de l’Hospital de Terrassa.

(+)
Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa

Accés restringit de visites als hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 21 de juliol de 2021. Amb motiu de l'evolució epidemiològica i per garantir la seguretat dels pacients i professionals, a partir de dijous 22 de juliol no es permeten les visites a pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa ni a l'Hospital de Sant Llàtzer

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents


Terrassa, 21 de juliol de 2021. Cinquanta residents d’arreu de la geografia catalana, espanyola, europea i sud-americana s’han incorporat tant a l’Hospital de Terrassa com a la resta de centres del Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu d’iniciar el seu període formatiu que durarà entre dos i cinc anys depenent de l’especialitat escollida.

(+)
Dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 a l

Dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 7 de juliol de 2021. El Consorci Sanitari de Terrassa posa en marxa, a partir del 8 de juliol, un dispositiu de detecció ràpida d’infecció de COVID-19 durant tot aquest mes.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa, guardonat en la 135 edició dels Premis Cambra

El Consorci Sanitari de Terrassa, guardonat en la 135 edició dels Premis Cambra


Sant Cugat del Vallès, 30 de juny de 2021. El Teatre-Auditori de Sant Cugat s'ha vestit de gala per acollir la 135a edició dels Premis Cambra que atorga aquesta entitat anualment.

(+)
El Dr. Javier Alonso, premi a la millor tesi doctoral 2020

El Dr. Javier Alonso, premi a la millor tesi doctoral 2020


Terrassa, 22 de juny de 2021. El Dr. Javier Alonso, traumatòleg del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha rebut el premi a la Millor Tesi Doctoral de Cirurgia Ortopèdica Traumatològica (COT) presentada en el transcurs de l'any 2020 titulada  "Estudi de les plàsties de Dorsal Ample i Rodó Major en les artroplàsties totals invertides  d'espatlla" que atorga anualment la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica.

(+)
En curs la segona fase de la humanització de pediatria de l’Hospital de Terrassa

En curs la segona fase de la humanització de pediatria de l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 22 de juny de 2021. Aquesta setmana ha començat la segona fase de la Humanització de la planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa. Les accions previstes consisteixen en la instal·lació de vinils amb motius infantils a les portes del passadís de la planta de Pediatria, així com a les habitacions.

(+)
Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament vers les persones grans

Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament vers les persones gransEl Consorci Sanitari de Terrassa se suma al Manifest de la Taula contra el Maltractament de la Gent Gran 

(+)
El projecte NAUTILUS escollit per la Marató de TV3

El projecte NAUTILUS escollit per la Marató de TV3


Terrassa, 14 de juny de 2021. El projecte NAUTILUS presentat pel grup de recerca Cervell Cognició i Conducta de la Fundació Joan Costa Roma - Consorci Sanitari de Terrassa, que lidera la Dra. Maite Garolera ha estat seleccionat com un dels projectes finançats per la Marató de TV3 d’enguany dedicada a la COVID-19.

(+)
El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”Terrassa, 14 de juny de 2021. El Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal (SRC) obre una exposició artística amb el títol “El Silenci”. La mostra és un conjunt d’expressions personals que retraten la interpretació del silenci.
(+)
Dia Europeu de la prevenció del Càncer de Pell al Consorci Sanitari de Terrassa

Dia Europeu de la prevenció del Càncer de Pell al Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 11 de juny de 2021. En els últims 20 anys, la quantitat de tumors malignes de pell detectats a les consultes, s’han incrementat més d’un 77%, probablement degut a la major conscienciació de la població envers els tumors malignes de pell i a l’envelliment de la població.

(+)
Acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa

Acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 11 de juny de 2021. El Ministerio de Sanidad ha resolt la reacreditació de la Unitat Docent de Pediatria a la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria del CST  que a partir d’ara passarà a tenir 2 places d’infermera interna resident (IIR) que s’afegeixen a les 2 de metge intern resident (MIR) que hi havia fins ara.

(+)
Dia Mundial de l

Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple al Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 30 de maig de 2021. L'Esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central (cervell i / o medul·la) de causa no ben coneguda, però de base immunològica, de manera que es produeix un dany a la mielina que recobreix el sistema nerviós, per això és anomenada malaltia desmielinitzant. Afecta tant a persones adultes com a joves, i és més freqüent en dones.


(+)
Dia mundial Salut Digestiva “Obesitat: una pandèmia en curs”

Dia mundial Salut Digestiva “Obesitat: una pandèmia en curs”


Terrassa, 29 de maig de 2021. El dia 29 de maig se celebra el Dia Mundial de la Salut Digestiva, enguany sota el lema "Obesitat: una pandèmia en curs".

(+)
Accés de visites a l

Accés de visites a l'Hospital de Terrassa i a l'Hospital de Sant Llàtzer


Terrassa, 26 de maig de 2021. Coincidint amb la millora dels indicadors en relació a la COVID-19, el Consorci Sanitari de Terrassa ha actualitzat les normes d’accés de visites als hospitals CST a partir de demà 26 de maig.

(+)
XXII Setmana sense fum al  Consorci Sanitari de Terrassa

XXII Setmana sense fum al Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 25 de maig de 2021. Des d’avui i fins el 31 de maig se celebra un any més la Setmana Sense Fum que en la seva XXII edició porta el lema “Deixar de fumar, la teva altra vacuna”.

(+)
Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada. Acte de Comiat als Residents del Consorci Sanitari de Terrassa

Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada. Acte de Comiat als Residents del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa. 18 de maig de 2021. L’Hospital de Terrassa ha acollit un any més la Jornada de Recerca 2021 de la Formació Sanitària Especialitzada del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).


(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa present en el

El Consorci Sanitari de Terrassa present en el 'Mapa Next Generation Terrassa 2021'


Terrassa, 17 de maig de 2021. La Ciutat de Terrassa presenta 40 projectes englobats en 4 eixos principals per aconseguir finançament dels programes europeus Next Generation, com a principal proposta per reactivar l’economia de la ciutat i del seu àmbit d’influència, i fer un salt endavant en el nou entorn econòmic que es preveu pels propers anys.

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea