dimarts, 7 d’abril de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

Nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.


El Consorci Sanitari de Terrassa i Proton New Energy amb el suport del Centre Tecnològic Leitat, preparen un nou sistema per optimitzar els respiradors dels hospitals.

(+)
Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant Llàtzer

Video de suport per animar a pacients i familiars de la Llar residencial i l’Hospital Sant LlàtzerTerrassa, 1 d’abril de 2020. L’equip de l’Hospital de Sant Llàtzer i la Llar Residencial del Consorci Sanitari de Terrassa, han realitzat conjuntament  un vídeo per animar als pacients i familiars i també per agrair als companys i companyes d’aquests centres el paper tant important que estan realitzant davant la pandèmia del COVID-19.

(+)
Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí

Nou horari del CAP Sant Genís de Rubí(+)
Accés restringit a l

Accés restringit a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 23 de març de 2020.  Us informem que en motiu de la pandemia del Coronavirus que ens afecta de ple s'ha restringit l'entrada a l'Hospital de Terrassa. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3D

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació d’un respirador 3DTerrassa, 22 de març de 2020. El Consorci Sanitari de Terrassa participa en un projecte de creació i fabricació d’un respirador de campanya amb tecnologia 3D

(+)
Mesures restrictives a l

Mesures restrictives a l'Hospital de Terrassa i a tots els dispositius CST a partir del 16/03/20D'acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, es restringeixen de manera taxativa les visites als hospitals públics i residències.

(+)
El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia Strappato

El CST lliura el premi “Esportista Promesa de l’any 2019” a la jove jugadora d’hoquei herba Júlia StrappatoEl divendres 6 març es va celebrar una nova edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa al Teatre Principal amb la participació del Consorci Sanitari de Terrassa.


(+)
Sessions informatives sobre el Coronavirus

Sessions informatives sobre el Coronavirus


Terrassa, 27  de febrer de 2020. La direcció del CST va organitzar dues sessions, en torn de matí i vespre, per informar als professionals sobre tots els aspectes relacionats amb el Pla de Contingència del Coronavirus (SARS-CoV-2) que s’està aplicant a tots els dispositius del Consorci Sanitari de Terrassa.

(+)
Jornada de cardiologia. Actualització dels protocols de coordinació entre AP i cardiologia de les malalties cardiovasculars més prevalents

Jornada de cardiologia. Actualització dels protocols de coordinació entre AP i cardiologia de les malalties cardiovasculars més prevalentsTerrassa, 13 de febrer de 2020. El dijous 13 de febrer es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada sobre “Actualització dels Protocols de coordinació entre Atenció Primària i Cardiologia en les malalties cardiovasculars més prevalents”, organitzada pel Servei de Cardiologia del CST.

(+)
II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràfica

II Jornada territorial de nefrologia: abordatge multidisciplinar del risc cardiovascular des d’una visió cinematogràficaTerrassa, 7 de febrer de 2020. L’Hospital de Terrassa va acollir per segona vegada la  Jornada Territorial de Nefrologia oberta a tots els professionals sanitaris de l´àmbit nefrològic català.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa celebra els seus 30 anys

El Consorci Sanitari de Terrassa celebra els seus 30 anys


Terrassa, 7 de febrer de 2020. El passat 7 de febrer i com a colofó als diferents actes commemoratius del 30è aniversari del Consorci Sanitari de Terrassa duts a terme durant el 2019, es va celebrar un sopar al Recinte Firal Terrassa que va reunir a més de 500 professionals del CST i que va estar plegat de sorpreses i actuacions musicals.

(+)
Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí

Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí


Terrassa, 6 de febrer de 2020. El passat 6 de febrer va arrancar la primera Escola de Salut de Rubí, organitzada pel CAP Anton de Borja amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, amb una sessió inaugural que va comptar amb la presència de la regidora de Salut, Marta Oliva Martín, i de diferents responsables del centre d'atenció primària. 

(+)
Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries

Visita tècnica al CST dels alumnes del Mestratge en Direcció d’Institucions SanitàriesTerrassa, 30 de gener de 2020. Un any més hem rebut a l’Hospital de Terrassa la visita tècnica de 34 alumnes en la que enguany és la XXa edició del Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

(+)
Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de reconeixement al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa, 30 de gener de 2020. El passat 30 de gener es va celebrar a l’Hospital de Terrassa l’acte anual de reconeixement i agraïment al voluntariat del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

(+)
Els Reis d

Els Reis d'Orient passen per l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 6 de gener de 2020. De bon matí, els reis d’Orient han passat per l’Hospital de Terrassa per repartir les joguines a tots els infants ingressats. 

(+)
El Real Club De Golf El Prat, solidari en favor dels més petits

El Real Club De Golf El Prat, solidari en favor dels més petits


Terrassa, 3 de gener de 2020. Aprofitant la 62ª edició del Torneig Nadalenc del Club, els socis del Real Club de Golf El Prat (RCGP) han organitzat una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels nens hospitalitzats.

(+)
Voluntaris del Decathlon porten alegria a l’Hospital de Terrassa

Voluntaris del Decathlon porten alegria a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Els voluntaris de Decathlon han visitat l’Hospital de Terrassa i han portat il·lusió als infants ingressats a Pediatria i als pacients de Convalescència. Des del Consorci Sanitari de Terrassa els agraïm la seva solidaritat i la seva alegria un any més. 

(+)
El Club de handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa

El Club de handbol Terrassa visita els infants ingressats a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Una representació del Club de Handbol Terrassa ha visitat als nens i nenes que estan ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital de Terrassa per felicitar-los les festes.

(+)
Cirsa solidària amb els més menuts ingressats a l’Hospital de Terrassa

Cirsa solidària amb els més menuts ingressats a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020. Treballadors de l’empresa Cirsa de Terrassa van organitzar, per segon any consecutiu, una recollida de joguines de caràcter benèfic en favor dels infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa en aquestes dates tan entranyables.

(+)
Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa

Visita dels jugadors i jugadores del Terrassa FC a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 3 de gener de 2020 - Membres del primer equip, directiva, cos tècnic així com jugadores de l’equip femení del Terrassa FC han visitat la planta de pediatria i urgències pediàtriques de l’Hospital de Terrassa per fer entrega de joguines als nens, que en dates tant assenyalades com aquestes, es troben hospitalitzats.

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea