divendres, 22 de novembre de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Comunicació i premsa
>

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa Filtre per any :    

Intimitat i confidencialitat a la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial

Intimitat i confidencialitat a la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial


Terrassa, 8 de novembre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va acollir, el passat 8 de novembre, la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), enguany sota el títol “Intimitat i confidencialitat: Una reflexió des de l’ètica”. 

(+)
L’e-MedRec Tool, projecte presentat a la 4a Parada de la Ruta de l

L’e-MedRec Tool, projecte presentat a la 4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència a l'Hospital de Terrassa


Terrassa, 6 de novembre de 2019 - El passat 6 de novembre l’Hospital de Terrassa va acollir la “4a Parada de la Ruta de l'Excel·lència”, una jornada organitzada per la Societat Catalana de Farmàcia Clínica amb Roche, amb l’objectiu de presentar i debatre sobre l’e-MedRec Tool, una plataforma electrònica de suport a la conciliació de la medicac integrada als processos de prescripció a l’ingrés i a l’alta hospitalària del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
Assamblea General TEC-SALUT

Assamblea General TEC-SALUT


El passat 30 d’octubre es va celebrar l’assemblea general de la comunitat TEC-SALUT dins del marc del IoTSW2019 a la Fira de la Gran via de Barcelona. Durant l’assemblea la Dra. Mireia Giménez va explicar l’estat de l’art de la comunitat TEC-SALUT. 


(+)
Dia Mundial de l’ICTUS a l’Hospital de Terrassa

Dia Mundial de l’ICTUS a l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 29 d’octubre de 2019. – Coincidint amb el Dia Mundial de l’ICTUS,  els professionals de Medicina Interna, Neurologia, Rehabilitació i Infermeria del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) van estar informant sobre la importància d'una detecció ràpida de la malaltia i també sobre què pot fer la població per reduir els seus factors de risc a l’Hospital de Terrassa. 

(+)
Èxit de participació en la segona edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa

Èxit de participació en la segona edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa


El passat 27 d’octubre es va celebrar la segona edició de la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees a Terrassa, que va aplegar un total de 2.300 participants. Aquesta segona edició va doblar en nombre la participació de l’any passat. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut MentalTerrassa, 24 d'octubre de 2019. La Dra. Gemma Garrido, de l’Àmbit de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha participat en l’elaboració i la presentació de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental, que s’ha elaborat des del Grup de Treball de Neuropsicologia i Salut Mental, de la Secció de Neuropsicologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). 

(+)
L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un  projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa

L’obra Social La Caixa concedeix un ajut de 6.000 euros a un projecte de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa


Terrassa, 23 d’octubre de 2019.  Un any més, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Obra Social La Caixa han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut a la Unitat de Salut Integrativa del CST. 

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa informa sobre la prevenció de caigudes

El Consorci Sanitari de Terrassa informa sobre la prevenció de caigudes


Els dies 15 i 17 d’octubre la Comissió de Seguretat del Pacient del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) va col·locar una taula informativa sobre els mètodes preventius que hi ha per evitar les caigudes en la gent gran a l’Hospital de Terrassa, a l’Hospital Sant Llàtzer, a diferents dispositius d’Atenció Primària i a la Plaça Vella.
(+)
Conclou la primera fase del Projecte d

Conclou la primera fase del Projecte d'Humanització de la Planta de Pediatria


Terrassa, 8 d’octubre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va celebrar una festa juntament amb l’Associació Unidos x Ellos per cloure la primera fase del Projecte  d’Humanització “Somia amb un arc de Sant Martí” de la Planta de Pediatria amb la incorporació del mobiliari cedit per l’empresa OkSofàs per la sala d’espera i la sala de jocs de la planta 11.  

(+)
Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica

Un treball del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa premiat per la Sociedad Española de Enfermería NefrológicaTerrassa, 8 d'octubre de 2019. En el marc del LXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN), s’ha atorgat el Premio al mejor trabajo de investigación sobre innovación en técnicas dialíticas al treball “Resultados de un programa de ejercicio físico domiciliario en pacientes con enfermedad renal”, realitzat per professionals del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
VIII Jornada Saludable: prevenir el càncer amb dieta i activitat física

VIII Jornada Saludable: prevenir el càncer amb dieta i activitat física


Terrassa, 4 d’octubre de 2019. L’Hospital de Terrassa va acollir la VIII Jornada Saludable, sota el títol: Activitat física, dieta i càncer organitzada pel Servei d'Oncologia  Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa i la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR de Sant Cugat.

Així mateix i com a cloenda de la jornada, el dissabte 5 d'octubre, es va celebrar una nova edició de la MARXA POPULAR de 8 km amb el lema "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!" per l'entorn de Torrebonica.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards


Madrid, 26 de setembre de 2019. L’Hospital de Terrassa ha estat distingit en les categories diagnòstica de l’aparell circulatoridiagnòstica de ronyó i vies urinàries i en la global de resultats en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards celebrada a Madrid el passat 26 de setembre.

(+)
Jornada sobre com la tecnologia pot ajudar a les persones grans a l

Jornada sobre com la tecnologia pot ajudar a les persones grans a l'Hospital de TerrassaTerrassa, 20 de setembre de 2019.- El divendres 20 de setembre es va celebrar a l’Hospital de Terrassa la Jornada “Com pot ajudar la tecnologia a les persones grans?”, organitzada pel Grup de Recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). 

(+)
Els Castellers de Terrassa a l

Els Castellers de Terrassa a l'Hospital Sant Llàtzer


Terrassa, 14 de setembre de 2019 – Per cinquè any consecutiu, i sota el lema “Castells amb la tercera edat”, el passat 14 de setembre l’Hospital de Sant Llàtzer va acollir un dels actes de la celebració de la XXV Diada en record d'Emili Miró que celebren els Castellers de Terrassa.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa als  Corporate Games

El Consorci Sanitari de Terrassa als Corporate Games


Terrassa, 13 de setembre de 2019 – Entre els dies 13 i de 15 de setembre es va fer a Terrassa la 1a edició dels Corporate Games amb l'objectiu que a les empreses i corporacions s’incorpori la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social empresarial. 

(+)
El Servei d’Oncologia de l’Hospital de Terrassa rep una segona aportació pel Projecte Laia Mira contra el càncer de mama

El Servei d’Oncologia de l’Hospital de Terrassa rep una segona aportació pel Projecte Laia Mira contra el càncer de mamaTerrassa, 26 de juliol de 2019 – El passat divendres es va fer l’acte de donació de la recaptació del 2n Torneig de Pàdel Laia Mira, que es destinarà a millorar la qualitat de vida de les pacients amb càncer de mama en tractament de quimioteràpia a l’Hospital de Terrassa. 

(+)
L

L'Hospital de Terrassa rep mobiliari per part d'OkSofás per al projecte d'Humanització de la Planta de PediatriaTerrassa, 25 de juliol de 2019 -  Aquest dijous l’empresa OkSofás ha lliurat, desinteressadament, mobiliari per millorar l’estada dels pacients i famílies a la sala d’espera i la sala de jocs de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa.

(+)
Lectura de la Tesi Doctoral de la  Dra. Noemí Cerulla Torrente

Lectura de la Tesi Doctoral de la Dra. Noemí Cerulla Torrente


Terrassa, 22 de juliol de 2019 - El passat 22 de juliol la Dra. Noemí Cerulla Torrente, neuropsicòloga a EAIA a l’Hospital Sant Llàtzer i a l’Hospital Sant Jordi, va fer la lectura de la seva Tesi Doctoral: “Quimioteràpia pel càncer de mama i deteriorament cognitiu. Un estudi observacional i longitudinal”. 
(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa rep el major reconeixement en el tractament de la Malaltia Inflamatòria Intestinal

El Consorci Sanitari de Terrassa rep el major reconeixement en el tractament de la Malaltia Inflamatòria Intestinal


   

Aquesta unitat es va crear l'any 2016 i actualment estan registrats un total d’aproximadament 1.000 pacients amb Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa.

Terrassa, 3 de juliol de 2019. La Unitat Funcional de la Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) del Consorci Sanitari de Terrassa ha rebut la Certificació amb Excel·lència com a Unitat d'Atenció Integral a pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal. Una acreditació que situa el centre sanitari com a hospital de referència i reconeix la qualitat assistencial i investigadora desenvolupada per la Unitat.

(+)
El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el Projecte HEMODINN en col·laboració amb l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

El Consorci Sanitari de Terrassa presenta el Projecte HEMODINN en col·laboració amb l’Hospital Joan XXIII de TarragonaTerrassa, 28 de juny de 2019. - El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), juntament amb l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, impulsen el projecte de compra pública d’Hemodiàlisi Domiciliària Innovadora HEMODINN, que té per objectiu implementar un servei d’Hemodiàlisi Domiciliària per tractar i monitoritzar a distància als pacients des del seu domicili, incorporant noves tecnologies en totes les fases del procés d’hemodiàlisi.

(+)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea