dilluns, 21 de juny de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

2 d'abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme

2 d'abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme


El dia 2 d'abril se celebra el dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) està compromès amb el seu abordatge des d'una perspectiva integral. És per això que des del Centre de Salut Mental InfantoJuvenil (CSMIJ) de Rubí-Castellbisbal i de la Unitat Funció d'Autisme es duen a terme diferents projectes que busquen millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb autisme i les seves famílies en tots els àmbits en què participen.

Treballem en equip per millorar la sensibilització i formació dels professionals de la salut en relació a l'atenció a les persones amb TEA i eliminar barreres de comunicació.

Entre d'altres exemples, cal destacar la implicació dels professionals en diferents projectes del CSMIJ que busquen garantir l'accessibilitat cognitiva de tots els usuaris del CST i entre ells les persones amb autisme. 

A més, es treballa amb els centres educatius del territori, tant ordinaris com d'educació especial, per garantir que tots els agents que participen en el dia a dia dels infants amb autisme tinguin a l'abast assessorament dels professionals del CSMIJ per dur a terme una intervenció integral i coordinada i així assegurar tots els suports necessaris.

L'objectiu final de totes aquestes accions és garantir el dret a l'accés als serveis sanitaris en condicions d'igualtat a tots els nens i nenes. 


(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea