dijous, 21 de juny de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

40è Aniversari del Servei de Pediatria

40è Aniversari del Servei de Pediatria

El Servei de Pediatria del Consorci Sanitari de Terrassa va commemorar el seu 40è aniversari el dia 16 de juny amb un sopar on van assistir-hi més de 180 persones del Servei actual de Pediatria (hospital i primària), antics professionals i membres d’altres Serveis del CST.

Va ser un acte festiu i de reconeixement de tots aquells que han participat a fer cada vegada més gran i consolidar un Servei que té com a objectiu atendre als infants des de tots els nivells sanitaris: Atenció Primària, Atenció Especialitzada i Hospitalització. Durant l’acte es va fer un homenatge als “nostres majors” que van assistir: Dr. Antonio García Martín, Dr. Pablo Martínez Méndez, Dr. August Sàenz i Bernat, Sra. Josefina Molí, Sra. Mercè Janeras i la Sra. Maria Rosa Bonals.

Els diferents Caps de Servei van fer un seguit de parlaments així com la Sra. Antònia Villalba, directora de l’Àmbit Matern-Infantil en l’actualitat. Després del sopar i de l’acte institucional, la festa va seguir amb un karaoke amb orquestra, música en viu i diverses actuacions preparades per l’ocasió. Volem aprofitar aquest moment per dir que parlar del Servei de Pediatria és parlar de pediatres, cirurgians pediàtrics, residents, personal d’infermeria, hostaleria, secretaria, serveis centrals i tots els altres Serveis mèdics que fan que la nostra activitat es pugui realitzar amb una bona qualitat assistencial i que els nostres nens/es siguin tractats de la millor manera possible.

A tots, gràcies per l’esforç i la dedicació.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea