dilluns, 1 de març de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de TerrassaTerrassa, 31 de maig de 2019. El passat 31 de maig va tenir lloc a l’Hospital de Terrassa l’Acte de Benvinguda als i a les residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Enguany s’incorporen 42 residents provinents de Catalunya, Espanya, Europa i Sud-Amèrica.


L’acte va ser inaugurat per part dels directius del CST i, seguidament, després de la presentació dels nous i noves residents del CST, David Nadal, adjunt a la direcció d’Experiència del Pacient i cap de Treball Social de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, va fer la conferència “Tot el que hi ha darrere d’un diagnòstic: l’aproximació a la persona”.


El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una important tradició docent on la primera acreditació data de l’any 1979 i en la que actualment s’hi estan formant professionals de la medicina, infermeria, llevadores, i psicologia clínica. També es fan pràctiques de grau de medicina, farmàcia, genètica, física, psicologia, infermeria, odontologia, fisioteràpia, treball social i teràpia ocupacional. Tanmateix fan pràctiques alumnes de cicles formatius de l’àmbit sanitari.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea