dimarts, 25 de setembre de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Acte de benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa

 

L’Hospital de Terrassa va acollir el passat 2 de juny, l’acte de Benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), que enguany són un total de 39 professionals.

Dels residents nouvinguts; 26 són de Catalunya, 10 provenen d’Espanya, i 3 de Cuba, Itàlia i Portugal. A destacar que hi ha 29 dones i 10 homes. 

Després de la inauguració i benvinguda als residents per part dels directius del CST, el navegant Dídac Costa i eldirector de l’equip Jordi Griso van presentar la conferència “La volta al món en solitari: la Vendée Globe de Didac Costa” 

El navegant va acabar aquest any la volta al món a vela, en solitari, i sense escales, en 108 dies, sent el primer català que completa aquesta regata, considerada l'Everest dels oceans.

Durant la conferència els assistents van poder copsar els valors d’esforç, sacrifici i superació  que aquesta gesta ha suposat i es va encoratjar als nous residents a incorporar-los en el seu dia a dia.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una important tradició docent (primera acreditació, el 1979) i en la que actualment, s’estan formant 125 residents de diferents especialitats entre professionals metges, infermers i psicòlegs.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea