diumenge, 18 d’agost de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Acte de jubilacions 2018 dels professionals del Consorci Sanitari de Terrassa

Acte de jubilacions 2018 dels professionals del Consorci Sanitari de Terrassa

 

Terrassa, 14 de desembre de 2018. El Consorci Sanitari de Terrassa ha celebrat l'Acte d'homenatge als professionals que s’han jubilat durant el 2018, destacant que ha estat l’any amb més persones jubilades, 48 en total.  

Des de la presidència del Consell de Govern del CST, s’ha agraït la seva dedicació professional a l’entitat,  desitjant que gaudeixin d’aquesta nova etapa que inicien.

A partir d’ara, les persones que ho desitgin podran formar part de l’Associació CST x Sempre d’antics treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa on s’ofereixen diferents avantatges als associats com la participació en activitats científiques que organitzi el CST.

La Coral Renaixença de l'Àmbit d'Atenció a la Salut Mental del CST ha ofert un concert a tots als assistents a la sala. La coral, es va crear fa 6 anys amb la visió d'oferir els beneficis clínics de la música a les persones amb trastorn mental greu i està integrada per persones que pateixen trastorn mental, per treballadors del CST i persones de la comunitat amants de la música. El grup ha actuat a grans escenaris com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau Sant Jordi o l'Auditori Municipal de la nostra ciutat.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea