dissabte, 20 d’abril de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Conveni entre el CST i el Decathlon de Terrassa

Conveni entre el CST i el Decathlon de Terrassa

Terrassa, 7 de maig de 2018. El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i Decathlon Terrassa han signat un conveni de col·laboració esportiva entre les dues entitats amb l'objectiu de promoure l’activitat esportiva i saludable entre els treballadors del CST i usuaris i clients del Decathlon.

D’aquesta manera el CST, que és referent en Medicina de l’Esport, organitzarà activitats de formació i divulgació sobre activitat física, esport, nutrició, fisioteràpia i ortopèdia així com assessorament als treballadors de Decathlon, al públic en general i en particular als esportistes.

Decathlon busca fer accessible l’esport al major nombre de persones, de manera saludable i per tots els nivells de pràctica de qualsevol modalitat esportiva.

Les activitats es faran a les mateixes instal·lacions de Decathlon Terrassa ja sigui en format xerrada, taller o fent proves in situ.

Paral·lelament, des de Decathlon es farà difusió de les activitats que s’organitzin al CST en relació a Salut i Mes, i a activitats vinculades a esport i salut com caminades saludables, conferències, jornades etc.

Amb aquest conveni, el CST posa en relleu la seva vocació de servei i d’atenció centrada en la persona, promovent la prevenció i l’autocura i donant resposta a les necessitats de la població.

La pràctica de l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen i l’equip de professionals de Medicina de l’Esport assessoren i prescriuen el més convenient per a cada usuari.

Des de l’any 1990 el CST gestiona els serveis mèdics del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat on els professionals atenen i vetllen per la salut dels esportistes, organitzen Cursos i Jornades i formen part de federacions esportives i societats científiques.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea