diumenge, 29 de novembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Cribratges selectius fins dilluns 31 d'agost a Terrassa

Cribratges selectius fins dilluns 31 d'agost a Terrassa


Terrassa, 26 d'agost de 2020.- El Departament de Salut ha desplegat dos cribratges amb proves PCR als barris de Ca n’Anglada i Can Palet de Terrassa per detectar persones asimptomàtiques infectades pel virus de la COVID-19.

L’estudi es realitzarà fins al dilluns 31 d’agost i, a diferència dels realitzats en altres municipis, es dirigeix a una població diana molt específica, de vora 4.500 persones. Per aconseguir-ho, des de Salut s’envia un SMS a tots els usuaris per tal que es facin la prova, on se’ls informa del dia que hi poden anar. La ciutadania que ha rebut el missatge pot anar a fer-se la PCR dins l’horari previst. Tot i això, aquells veïns que no han rebut el SMS també estan convidats a fer-se la prova. En aquests casos, podran traslladar-se al seu centre d’atenció primària (CAP) de referència segons el dia que toqui al seu carrer. A diferència d’altres cribratges, les PCR es realitzaran en els CAP del barri i no hi ha límit d’edat.

Les proves del barri de Ca n’Anglada es faran al CAP Sant Llàtzer de 8h. a 20h. els dies laborables i al CAP Terrassa Nord durant el cap de setmana de 9h. a 17h. Pel que fa al barri de Can Palet, la recollida de les PCR es realitzarà durant aquesta setmana al CAP Sud de 9h. a 14h i de 15:30h. a 19h.

Aquesta estratègia s’està duent a terme gràcies a la coordinació del Servei Català de la Salut, el Servei de Vigilància Epidemiològica, el
Consorci Sanitari de Terrassa, la Mútua de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa.
(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea