dilluns, 1 de març de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Cultura Popular porta el seu calendari a l’Hospital de Terrassa

Cultura Popular porta el seu calendari a l’Hospital de Terrassa


Terrassa. 18 de febrer de 2021. Una delegació de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa encapçalada pel seu President, Aniol Galí, han portat aquest matí a l’Hospital de Terrassa el calendari que han editat aquest 2021 en reconeixement i homenatge als professionals sanitaris.


L’acte ha comptat amb la presència de la Regidora de Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa, Mònica Polo, així com la del director-gerent de Consorci Sanitari de Terrassa, Alfredo Garcia i del seu President, Jordi Labòria, que ha estat l’encarregat de recollir els calendaris de mans del president de l’entitat  cultural terrassenca.

Amb el lema “Cultura confitada”, l’edició d’enguany del calendari reproduiex instantànies del fotoperiodista Lluís Clotet, que ha volgut reflectir en cadascuna de les il·lustracions el que han representat  les festes de la Cultura Popular terrassenca els darrers anys i el que ha sigut enguany: uns espais sense pràcticament ningú.

Tots els ingressos derivats de la venda del calendari aniran destinats a la Marató de TV3, dedicada a la investigació del Covid-19.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea