dilluns, 25 de gener de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Dia Mundial de la Radiologia

Dia Mundial de la RadiologiaEl passat 8 de novembre, es va celebrar el Dia Mundial de la Radiologia. Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu donar a conèixer el paper de l’especialitat en els equips clínics multidisciplinaris i la salut de les persones.

El Servei de Diagnòstic per la Imatge del Consorci Sanitari de Terrassa es vol adherir a aquest esdeveniment per difondre l’especialitat en si mateixa i la importància de la disciplina com a servei de suport de la resta d’especialitats clíniques, tant pel diagnòstic com pel tractament de malalties mèdiques i quirúrgiques.

Aquesta especialitat ha fet un significatiu salt qualitatiu en els darrers anys, incorporant tecnologia a més de l’ecografia i la ressonància magnètica, també tècniques mínimament invasives per a accedir a racons de l’organisme que, fins fa pocs anys, exigien accessos quirúrgics de gran risc i nombroses seqüeles.

El Servei de Diagnòstic per la Imatge del CST disposa de les tècniques de diagnòstic més avançades. En els darrers anys s’ha adquirit equipament d’última generació i els professionals s’han incorporat amb normalitat als equips clínics, essent cadascun d'ells, figures imprescindibles en el diagnòstic, el tractament i la prevenció.
 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea