dissabte, 24 de juliol de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental


Terrassa, 8 d'octubre de 2020. El món està experimentant un impacte sense precedents enfront la Covid-19 que repercuteix i repercutirà en la salut mental de milions de persones.

450 milions de persones viuen amb trastorns mentals. 1 de cada 4 tindrem un trastorn mental al llarg de la vida. Actualment, 800.000 persones moren per suïcidi, més que per guerres i homicidis junts; i per cada suïcidi n'hi ha moltes més que ho intenten.

Davant aquest desolador panorama, ara més que mai, cal assegurar-nos que la salut mental sigui una prioritat mundial. Per això des del Servei de Rehabilitació Comunitària del Consorci Sanitari de Terrassa ens afegim a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental i ens fem nostre el lema: SALUT MENTAL PER TOTHOM, MAJOR INVERSIÓ, MAJOR ACCÉS, PER A QUALSEVOL PERSONA, EN QUALSEVOL LLOC.

Aquest vídeo l'hem fet el Servei i l'ha muntat i editat el nostre company Rubén Vela, a qui agraïm la seva feina i dedicació. Junts som més forts! Junts podem crear consciència en la comunitat global i assolir el gran repte de garantir SALUT MENTAL PER TOTHOM!

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea