dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Dia Mundial del treball social

Dia Mundial del treball social


Terrassa, 18 de març de 2019. El 19 de març es commemora el Dia Mundial del Treball Social i des de tot l’equip de Treball Social del Consorci Sanitari de Terrassa, volem compartir la nostra celebració. 

La nostra professió dins de l’àmbit sanitari va iniciar-se l’any 1905 de la mà del Dr. Richard Cabot que va contractar la primera Treballadora Social dins de l’àmbit sanitari,  per tal de  complementar l’atenció al pacient.

Des de llavors la nostra feina es desenvolupa a nivell mundial aportant   un valor afegit als nostres equips professionals i ajudant a millorar el benestar de les persones, apostant cada dia pel compromís, la justícia social i el valor de les persones.

La Unitat de Treball Social del CST la forma un equip de 26 persones que porten a terme la seva tasca professional  en els diferents àmbits i dispositius: hospitalització, sociosanitari, salut mental, atenció primària i dependències.

Avui dia, més que mai, els condicionants socials de la salut plantegen un dels reptes que hem de poder respondre des de totes les disciplines professionals i des del CST seguim apostant pel treball en equip.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea