dimarts, 16 de juliol de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Centre d’Atenció Primària Anton de Borja farà obres de millora durant l’estiu traslladant la seva activitat al CAP Sant Genís

El Centre d’Atenció Primària Anton de Borja farà obres de millora durant l’estiu traslladant la seva activitat al CAP Sant Genís

 

Rubí, 20 de juny de 2018. L'Ajuntament garantirà la connexió en transport públic amb el CAP Sant Genís, on es traslladarà de forma transitòria l’assistència sanitària.

Les obres de millora del CAP Anton de Borja, que es troba al carrer Edison cantonada amb carrer Marconi, suposaran el tancament total del centre des del 28 de juliol fins l’11 de setembre, ambdós inclosos. Per tal de garantir el servei als usuaris, i de forma provisional, l’assistència sanitària es traslladarà al CAP Sant Genís, ubicat al carrer Miquel Mumany Campderrós 11-19. L’Ajuntament garantirà la connexió dels dos centres en transport públic amb l’objectiu de minimitzar les molèsties a la ciutadania.

Entre les obres previstes destaca la reforma de l'entrada principal, on es millorarà l'accessibilitat del públic col•locant-hi portes automàtiques. També es renovarà la zona dels consultoris d’extraccions, els boxs d’atenció i l’àrea administrativa.

Les obres es realitzaran a l’agost aprofitant el descens en la demanda dels serveis sanitaris que es produeix durant l’estiu i amb l’objectiu de perjudicar el mínim possible als usuaris.

El Consorci Sanitari de Terrassa remarca que el trasllat assistencial no afectarà en absolut els serveis que s’ofereixen habitualment al CAP Anton de Borja i destaca que els espais del CAP Sant Genís assumiran sense problemes l’activitat assistencial prevista.

Per garantir una bona informació, s’enviaran missatges als usuaris que tinguin activitat programada recordant la reubicació temporal dels serveis, es faran cartells informatius durant el mes de juliol i s’avisarà als diferents proveïdors sanitaris i de transport públic de la ciutat.

La previsió és que a partir del dia 12 de setembre, el CAP Anton de Borja reobri amb absoluta normalitat. Demanem disculpes per les molèsties que es puguin generar en el decurs de les obres.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea