dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa als  Corporate Games

El Consorci Sanitari de Terrassa als Corporate Games


Terrassa, 13 de setembre de 2019 – Entre els dies 13 i 15 de setembre es va fer a Terrassa la 1a edició dels Corporate Games amb l'objectiu que a les empreses i corporacions s’incorpori la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social empresarial.

Aquesta primera edició va aplegar més de 1.800 atletes pertanyents a un centenar d’empreses i institucions i es va disputar en diferents equipaments esportius de Terrassa.


El CST va participar en les següents disciplines: pàdel, bàsquet i fútbol 7, destacant el primer lloc en la categoria de més de 50 anys mixta en pàdel així com un 4rt lloc en la classificació general.


Paral·lelament, es va celebrar el Corporate Day, una jornada que va servir per reflexionar sobre els valors de l’esport en l’empresa. La nutricionista Emma Cortés, de Salut i Més, va participar a la Taula Rodona on es va parlar sobre la nutrició com a pilar fonamental per a la salut de les persones treballadores i per a la pràctica esportiva.(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea