diumenge, 20 de gener de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa assoleix tot l’increment d’activitat requerit pel Pla de Xoc per a la millora de les Llistes d’Espera.

El Consorci Sanitari de Terrassa assoleix tot l’increment d’activitat requerit pel Pla de Xoc per a la millora de les Llistes d’Espera.

 

 

1 de febrer de 2018. El CST ha reduït els pacients en llistes d’espera per consultes externes, intervenció quirúrgica i proves diagnòstiques, segons les dades publicades pel  Servei Català de la Salut en relació a l’any 2017.

Destaca també en el informe que tots els pacients en llista d’espera per a una intervenció quirúrgica estan per sota del temps de garantia o referència que determina el CatSalut.

Pel que fa a la Llista d’Espera de Consultes Externes s’ha disminuït un 49%.  El CST ha realitzat 6.688 Primeres Visites més que a l’any 2016. A destacar que Oftalmologia ha fet 2.454 primeres visites més respecte l’any 2016. I Traumatologia ha fet 1.100 primeres visites més que e l’any anterior.

Pel que fa a la Llista d’Espera de Proves Diagnòstiques, s’ha disminuït un 30%. El CST ha fet 6.055 proves complementàries més que a l’any 2016. Per exemple, hi ha hagut un augment del 100% de ressonàncies magnètiques amb 2.200 proves més que l’any anterior i un augment del 90% dels ecocardiogrames amb 760 proves més que l’any 2016.

Des del CST es destaca que aquests resultats són fruit de l’esforç del conjunt dels professionals i agraeix la implicació per seguir treballant amb la màxima qualitat assistencial.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea