dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

El Consorci Sanitari de Terrassa guardonat en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards


Madrid, 26 de setembre de 2019. L’Hospital de Terrassa ha estat distingit en les categories diagnòstica de l’aparell circulatori, diagnòstica de ronyó i vies urinàries i en la global de resultats en la 1a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards celebrada a Madrid el passat 26 de setembre.


A aquests guardons s’hi han presentat 80 centres sanitaris, 43 públics i 37 privats. Els hospitals que han concorregut al premi es mesuren pel que fa a eficiència i qualitat assistencial, sota paràmetres metodològics auditats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA)


Els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards han estat creats amb l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora contínua dels hospitals d'aguts espanyols públics i privats.


Benchmarking (BS3) i Asho han estat els promotors de la posada en marxa per primera vegada d'aquesta iniciativa, que reconeix l'excel·lència sanitària de centres hospitalaris a través de més de 230 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial.


Els Premis BSH posen en valor el treball de gestió diària que els hospitals espanyols desenvolupen per créixer en qualitat.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea