dijous, 3 de desembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirus

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza espais de diàleg per posar sobre la taula les experiències viscudes durant la crisi del coronavirusTerrassa, 14 de juliol de 2020. La Unitat de Mediació Sanitària de Consorci Sanitari de Terrassa (CST) organitza aquest mes de juliol, espais de diàleg pels professionals de la salut del CST sota el títol“Covid-19 aprenent de les nostres experiències” que serviran per compartir l’impacte de les circumstàncies excepcionals viscudes en l’àmbit personal i professional durant la pandèmia del Coronavirus.

També permetrà reforçar als equips de treball i posar la vista en el futur pensant en la millor manera d’adequar-se a la nova realitat.

Un dels objectius principals serà, un cop dut a terme aquests espais de diàleg,  avaluar l’impacte que hauran tingut entre els treballadors del CST a més de permetre quantificar i analitzar els resultats obtinguts per tal que l’experiència esdevingui també un aprenentatge útil per a l’Organització.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea