diumenge, 24 de març de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza la 20a Edició del Curs d’ecografies Músculo-Esquelètiques en l’esport al CAR

El Consorci Sanitari de Terrassa organitza la 20a Edició del Curs d’ecografies Músculo-Esquelètiques en l’esport al CAR

 

20 de març de 2018 – Des de la Unitat de Medicina de l'Esport del CAR-CST, s'organitza des de fa 20 anys i de forma anual, el curs teòrico-pràctic d'ecografia músculo-esquelètica en l'esport.

Aquesta edició, que s’ha celebrat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat entre els dies 14 i 17 de març, ha registrat un aforament complet amb l’assistència de 70 professionals de diferents països. 

El Curs, reconegut d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut, està adreçat a facultatius que, per la seva especialitat, necessiten utilitzar l’ecografia músculo-esquelètica tant pel diagnòstic com pel seguiment de lesions i malalties de l'aparell locomotor en la mateixa consulta. La formació és interdisciplinar amb professors  especialistes en medicina de l'esport, radiòlegs, traumatòlegs i rehabilitadors i estan considerats entre els millors formadors en ecografia músculo-esquelètica.

El programa s’inicia al departament d'Anatomia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona  (aulari de Bellvitge) amb una sessió de revisió anatòmica i ecografia intervencionista. Posteriorment, el curs segueix a les instal•lacions del CAR de Sant Cugat amb ecògrafs d’última generació per a les parts pràctiques.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea