dijous, 4 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental

El Consorci Sanitari de Terrassa participa en l’elaboració de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut MentalTerrassa, 24 d'octubre de 2019. La Dra. Gemma Garrido, de l’Àmbit de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ha participat en l’elaboració i la presentació de la Guia de bones pràctiques per a l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental, que s’ha elaborat des del Grup de Treball de Neuropsicologia i Salut Mental, de la Secció de Neuropsicologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

La guia ha estat concebuda com un instrument de suport a la pràctica clínica diària perquè faciliti la qualitat de l’avaluació neuropsicològica en salut mental. Les indicacions que s’hi reprodueixen no tenen voluntat de ser d’obligat compliment, ni tan sols de ser un recull exhaustiu, però sintetitzen recomanacions i directrius que serveixen d’orientació als professionals de la psicologia de l’avaluació neuropsicològica en l’Àmbit de la Salut Mental. Podeu trobar la guia clicant aquí.

El passat 24 d’octubre va tenir lloc la presentació de la Guia de bones pràctiques, la qual va anar a càrrec de la Dra. Gemma Garrido (CST) i la Dra. Ana Aznar (Grup CHM Salut Mental), actuals coordinadores del Grup de Treball de Neuropsicologia i Salut Mental; i del Dr. Rafael Penadés (Hospital Clínic de Barcelona), excoordinador del grup.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea