diumenge, 24 de març de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la Higiene de Mans

El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la Higiene de Mans

 

Terrassa, 23 de maig de 2018. El Consorci Sanitari de Terrassa va participar un any més en la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans. La jornada, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), té com a objectiu  conscienciar i prevenir les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant una mesura tan senzilla i eficaç com és la higiene de les mans. Enguany el lema ha estat  “prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària és a les vostres mans”.

I per tal de motivar a tots el professionals de l’Hospital de Terrassa, la Unitat de Malalties Infeccioses i la Unitat de prevenció de Riscos Laborals CST van organitzar el dia 23 de maig, un seguit d’accions lúdiques i didàctiques per estimular aquest  compliment, amb una participació total de més de 180 participants.

La jornada consistia en la realització de diferents tallers, com la correcta tècnica de la higiene mans, un joc didàctic, massatges de mans per a reforçar la tècnica, i un mural que van realitzar els treballadors de l’Hospital que van assistir-hi.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea