dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la higiene de mans

El Consorci Sanitari de Terrassa s’adhereix al Dia Mundial de la higiene de mans


Terrassa, 8 de maig de 2019. El Consorci Sanitari de Terrassa ha participat un any més en la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans. I per tal de motivar a tots els professionals la Comissió d’Higiene de mans del CST ha organitzat un seguit d’accions lúdiques i didàctiques per estimular aquest  compliment. amb una participació total de més de 420 participants.


La jornada, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), té com a objectiu  conscienciar i prevenir les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant una mesura tan senzilla i eficaç com és la higiene de les mans. Enguany el lema ha estat  “una atenció neta per a tots està a les vostres mans”.


A l’Hospital de Terrassa s’han organitzat diferents tallers, com la correcta tècnica de la higiene mans, un joc didàctic i massatges de mans per a reforçar la tècnica.

També s’ha realitzat activitats formatives a diferents dispositius del CST (Hospital Sant Llàtzer, CAP Terrassa Nord, CAP Sant Llàtzer i CAP Anton de Borja).(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea