dilluns, 24 de juny de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El CST i el CAR organitzen la VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer

El CST i el CAR organitzen la VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer

 

Sabies que hi ha factors de l'alimentació i l'activitat física que contribueixen a prevenir càncer?

El proper 28 de setembre, se celebrarà la VII Jornada Saludable: activitat física, dieta i càncer organitzada pel servei d’Oncologia del CST i la Unitat de Medicina del CAR de Sant Cugat. Un any més, aquesta jornada de debat, oberta a la ciutadania, tractarà sobre com es pot prevenir el càncer amb la pràctica de l’esport i de l’activitat física. Un altre dels punts a debatre serà la importància de seguir una dieta adequada per prevenir aquest tipus de malaltia.

A més, ens acompanyaran esportistes d’elit que ens aportaran la seva experiència personal al voltant de l’esport i l’alimentació.

La jornada està especialment dirigida a la ciutadania així com als professionals assistencials que tinguin relació directa amb l’esport, la nutrició i el càncer (fes clic AQUÍ per descarregar el tríptic).

Com a part de la Jornada, el dissabte 29 de setembre, s’ha organitzat una Marxa Popular que es farà a l’entorn de la Masia Can Viver de Torrebonica de Terrassa. El circuit, que tindrà un recorregut de 8 km, està pensat per tot tipus de públic amb l’objectiu que famílies, pacients i professionals puguin gaudir d’una caminada saludable. La Marxa és gratuïta i es podran fer donatius que es destinaran a l’Estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal del Servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa. A tots els participants inscrits, se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.

Vols incriure't a la jornada? 

pdf

Vols incriure't a la marxa popular?

pdf(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea