dilluns, 14 d’octubre de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El CST lliura el premi “esportista promesa de l’any 2018” al jove waterpolista Bernat Sanahuja

El CST lliura el premi “esportista promesa de l’any 2018” al jove waterpolista Bernat Sanahuja


Terrassa, 15 de març de 2019. Aquest divendres es va celebrar la 44a edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa al Teatre Principal amb la participació del Consorci Sanitari de Terrassa.


La gala, presidida per l’alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega, va premiar  als esportistes i clubs més destacats del 2018 en diverses categories fins a escollir a la Millor esportista de l’any, que va recaure en Ragna Debats, atleta especialitzada en curses de muntanya.


Dins la categoria “Esportista promesa de l’any”, el Sr. Eusebi Cima, president del CST, va lliurar el guardó al jove Bernat Sanahuja, jugador del primer equip de waterpolo del CN Terrassa amb qui la temporada passada va quedar subcampió de la Lliga, Copa i Supercopa d’Espanya. També fou MVP de la final del Mundial Juvenil disputat a Hungria i on Sanahuja va anotar 6 gols.


En la categoria “organització d’esdeveniments solidaris” el premi va recaure en Chelo Fernández, impusora i alma máter de la I Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncreas, on hi van participar més de 1400 atletes. Tota la recaptació es va destinar de forma íntegra a la investigació d’aquesta malaltia.


Amb aquest acte, un any més, el CST referma la seva implicació amb el món de l’esport.(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea