dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El CST seleccionat al Programa CRAASH BARCELONA

El CST seleccionat al Programa CRAASH BARCELONA

ReMemory és un Projecte impulsat pel Consorci Sanitari de Terrassa per desenvolupar un programa d’entrenament cognitiu per a persones amb deteriorament cognitiu lleu, basat en el registre de la vida diària (lifelogging) mitjançant la captura d’imatges amb una càmera portàtil. L’equip que participarà en el programa CRAASH està format per Maite Garolera (líder clínic) del CST, Petia Radeva (líder tecnològic) de la UB i Elena Medarde (líder d’emprenedoria) del CST.

Un total de 35 projectes van presentar la seva sol·licitud per participar al programa, adreçat a projectes de tecnologia puntera (diagnòstic, dispositius i e/digital health), sorgits de centres de recerca, instituts de recerca hospitalària i universitats europeus.

CRAASH Barcelona entrenarà els vuit equips seleccionats perquè comercialitzin les seves tecnologies en un període d’entre 3 i 5 anys. Els alumnes estaran guiats per mentors experts del CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món. En 15 anys, el CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes de healthtech, ha duplicat la taxa de comercialització i ha reduït a més de la meitat el temps per arribar a la fase següent.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea