dijous, 24 de setembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salut

El Govern aprova una nova marca que integra la diversitat del sistema públic de salut


El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest matí la creació d’una marca per identificar visualment, i d’una manera més integral i global, el conjunt del Sistema de Salut Públic de Catalunya. Aquesta marca va acompanyada d’un nou logotip i d’un nou símbol. La marca és fruit d’un treball conjunt que ha implicat i consultat, mitjançant diferents processos,  ciutadans i professionals del sistema de salut d’arreu de Catalunya.

La nova marca s’anirà aplicant de manera progressiva tant en l’àmbit corporatiu com en la resta del sistema sanitari, ja que funcionarà com un aglutinador comú de tots els actors, agents i centres del sistema, que cada vegada treballen més de forma coordinada i interrelacionada, com passa entre l’atenció primària i l’hospitalària, o aquesta amb la sociosanitària.

La importància de sumar una nova marca paraigües:

  • Per al sistema: posa en valor l’estratègia comuna, la transformació, l’excel·lència dels seus proveïdors i el rendiment dels recursos públics orientat a la cura de la salut de les persones. És el vincle amb la ciutadania.
  • Per als professionals: millora la informació, el coneixement i la coordinació per a ser més àgils, estar més integrats i orientats a la millora contínua i la innovació des d’una visió de contínuum assistencial.
  • Per a la ciutadania: ordena i fa més intuïtiva i accessible la navegació pel sistema, afavoreix la transparència, la participació i la confiança. Ordena circuïts i la corresponsabilitat de recursos.
(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea