diumenge, 18 d’agost de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El Projecte Futsal Centre de Salut Mental d’Adults del CST finalista dels VI Premis Indescat

El Projecte Futsal Centre de Salut Mental d’Adults del CST finalista dels VI Premis Indescat

 

INDESCAT va lliurar els Premis Empresa i Esport, que enguany han celebrat la sisena edició, a la Innovació, l’Emprenedoria, la Internacionalització i el Partenariat, amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en aquests àmbits.

El projecte Futsal CSMA de l’àmbit de salut mental del Consorci Sanitari de Terrassa va quedar finalista.

Aquest Projecte desenvolupa un programa d’esport, centrat en la pràctica del futbol sala, dirigit a persones amb problemes de salut mental, juntament amb familiars, professionals o qualsevol altre persona que en vulgui formar part.

El Fustsal sorgeix arran de la demanda dels propis usuaris del dispositiu, que volen practicar aquest esport però a la ciutat no disposen de cap club esportiu, associació o centre de salut on puguin vincular-se per a realitzar aquesta activitat de manera inclusiva.

Cal destacar la importància de l'exercici físic com una variant de gran pes en l'abordatge multidisciplinari d'una patologia mental a l'hora de millorar el benestar general  i l’estat psicològic del pacient.

L’acte, conduït per l’esportista extrem, comunicador i youtuber Valentí Sanjuan, es va celebrar a ESADECREAPOLIS i va comptar amb l’assistència de gairebé 200 persones de l’àmbit institucional, empresarial i esportiu.

Hi van assistir la presidenta del clúster, Anna Pruna; la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi; l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Carmela Fortuny; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero; la diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; el president de la UFEC, Gerard Esteva; i el president de la Fundació Catalana per a l’Esport, Pere Sust, entre altres autoritats i representants de la indústria de l’esport.


(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea