dijous, 4 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

El projecte ReMemory ha estat presentat a Boston en el marc del programa CRAASH

El projecte ReMemory ha estat presentat a Boston en el marc del programa CRAASH

 

CRAASH Barcelona  és un programa intensiu de 12 setmanes que entrena projectes de recerca perquè comercialitzin les seves tecnologies healthtech en un període d’entre 3 i 5 anys. CRAASH Barcelona forma part del programa de bootcamps d’EIT Health, el principal consorci de salut europeu.

En la primera fase de CRAASH Barcelona, entre abril i juny, els projectes van rebre formació i assessorament mitjançant trobades presencials i virtuals amb experts del CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món. En 15 anys, el CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes de healthtech, ha duplicat la taxa de comercialització i ha reduït a més de la meitat el temps per arribar a la fase següent.

Després de les visites a Delft i París, els equips de CRAASH Barcelona van validar el seu projecte a l’ecosistema de Boston, un dels més importants del món en el sector salut. I a l’octubre tots els equips van presentar-hi els seus projectes, en el marc de les Device Talks.

El Consorci Sanitari de Terrassa va participar amb el projecte ReMemory, liderat per Maite Garolera i amb el suport de l’àrea d’Innovació, que té per objectiu el desenvolupament d’un programa d’entrenament cognitiu per a pacients amb deteriorament cognitiu lleu.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea