divendres, 18 de setembre de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa

Eusebi Cima Mollet acaba el seu mandat com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa


Terrassa 25 de juny de 2020 – El president del Consell de Govern, Eusebi Cima, ha comunicat a la direcció del CatSalut la seva disposició a deixar la presidència del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) , càrrec que exercia des de fa més de 4 anys, havent assolit els objectius que s’havia proposat  pel seu mandat.

El novembre de 2015 l’Honorable Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya,  el va nomenar com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa en representació de la Generalitat de Catalunya.

Eusebi Cima, va rebre l’encàrrec de conduir el Pla de Viabilitat del CST durant aquest període millorant la situació financera i d’endeutament de l’entitat així com potenciant el CST assistencialment dins del seu territori de referència.

Durant el 2020 ha gestionat la sortida de la Fundació Sant Llàtzer del Consell de Govern motiu pel qual el CST ha esdevingut una entitat descentralitzada de gestió cent per cent pública que permetrà noves oportunitats assistencials.

El nomenament de la nova presidència, el farà en el moment oportú el Departament de Salut a través del DOGC.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea