dilluns, 1 de març de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí

Èxit de participació a la 1a Escola de Salut de Rubí


Terrassa, 6 de febrer de 2020. El passat 6 de febrer va arrancar la primera Escola de Salut de Rubí, organitzada pel CAP Anton de Borja amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, amb una sessió inaugural que va comptar amb la presència de la regidora de Salut, Marta Oliva Martín, i de diferents responsables del centre d'atenció primària. La proposta va rebre una gran acollida per part de la ciutadania, que va omplir les 50 places disponibles i va generar una llista d'espera de 25 més.

L'Escola de Salut consisteix en diferents seminaris teòrics i pràctics impartits per professionals i entitats de la ciutat. La proposta neix amb la voluntat d'esdevenir un espai formatiu en matèria de salut, que proporcioni a les persones majors de 50 anys, autonomia i capacitat per a la seva autocura.

El curs té 16 sessions que s'impartiran al Rubí Forma i que tracten temes com l'alimentació, els rumors, la prevenció d'accidents, les emocions, la memòria, els hipopressius, les autocures, la farmaciola, la sexualitat o l'envelliment.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea