dissabte, 25 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Èxit de participació a la XX edició de la final de futbol sala

Èxit de participació a la XX edició de la final de futbol sala

 

Terrassa, 14 de juny de 2018. Celebració de la XX Final de futbol sala organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental de Terrassa (SRCT). L’Estadi Olímpic Municipal de Terrassa va aplegar els més de 200 participants. 

Aquesta lliga, que arriba a la seva 20a edició, està formada per equips de 8 poblacions catalanes i cada any, una de les ciutats acull la final que consisteix en una minilliga amistosa i en altres activitats esportives adreçades a totes les persones participants.

L'equip guanyador del torneig va ser el Centre de Santa Coloma de Gramanet i el premi al jugador més esportiu va recaure en el Sr. Xavier Pulgarín, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa.

Els guardons van ser entregats pel Dr. Vicenç Vallès,  director de l'Àmbit de la Salut Mental del CST i la regidora de Salut i Esports de l'Ajuntament de Terrassa, la senyora Eva Candela.

La pràctica del futbol sala als centres de dia i als serveis de rehabilitació comunitària de salut mental té la finalitat de potenciar la inclusió comunitària i contribuir a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea