dilluns, 24 de juny de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

II Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial al Vallès Occidental

II Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial al Vallès Occidental

 

Terrassa, 16 d’octubre de 2018. - Avui s’ha celebrat a l’Hospital de Terrassa la II Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial al Vallès Occidental, enguany sota el títol “Lús dels psicofàrmacs al llarg de la vida” amb la participació de més de 120 professionals entre metges/ses, farmacèutics/ques i personal d’infermeria de Salut Mental i d’Atenció Primària.

La inauguració a anat a càrrec de Jaume Boadas, director assistencial del CST, Jordi Nicolàs, cap del Servei de Farmàcia de Mútua Terrassa i Cristina Roure, directora del Servei de Farmàcia Integral del CST.

L’objectiu ha estat debatre sobre l’ús dels psicofàrmacs en les diferents etapes de la vida, des del període perinatal, passant per l’etapa infantil i l’adolescència, l’edat adulta i la gent gran.

Per fer-ho s’han seleccionat alguns dels temes al voltant dels quals hi ha més debat dins la comunitat científica,  com ara el tractament amb psicofàrmacs durant l’embaràs i el puerperi, el tractament del Trastorn per dèficit d’atenció i Hiperactivitat en l’infantesa i l’adolescència, o la medicalització de la vida així com les alternatives a l’ús dels psicofàrmacs en determinades situacions.

Finalment s’ha comptat amb la perspectiva de pacients que han compartit amb els assistents la seva vivència sobre l’ús de psicofàrmacs.

L’intercanvi d’experiències i visions, a més de la diversitat de professionals convidats, ha fet que el debat hagi estat enriquidor i la Jornada tot un èxit.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea