dijous, 21 de juny de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de portes obertes als nous i noves residents a l'Hospital de Terrassa

Jornada de portes obertes als nous i noves residents a l'Hospital de Terrassa

 

Terrassa, 6 d’abril de 2017. L’Hospital de Terrassa va acollir la Jornada de  portes obertes als nous i noves residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) que va comptar amb la participació de més de 140 professionals, entre futurs especialistes, residents, metges i tutors de les diferents especialitats.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una  important tradició docent on actualment s'hi estan formant 118 residents.

La jornada es va iniciar amb la benvinguda del cap d’estudis d’especialitats hospitalàries Miquel Aranda, i de la cap d’estudis de la unitat docent multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Araceli Griñó.

A continuació, els nous residents es van dirigir als espais que s’havien habilitat per especialitats per tal d’ampliar la informació i fer preguntes específiques sobre la dinàmica del centre als professionals dels serveis i residents que actualment es formen al CST. En l’actualitat el centre sanitari compta amb 10 Unitats docents (Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica, Geriatria, Medicina Interna, Nefrologia, Oftalmologia, Oncologia Mèdica, Pediatria i Àrees Específiques i Radiodiagnòstic) i 3 Unitats docents multiprofessionals (Atenció Familiar i Comunitària, Obstetrícia i Ginecologia i Salut Mental).

La jornada va finalitzar amb una visita guiada per l’Hospital de Terrassa.

El CST està integrat per l'Hospital de Terrassa (amb base SEM), 7 centres d'atenció primària, la Unitat d'Hospitalització Penitenciària, la Unitat Assistencial del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, l'Hospital Sociosanitari Sant Llàtzer, el Centre de Salut Mental d’Adults de Terrassa, els Centres de Salut Mental Ferran Salsas i Roig de Rubí, el Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí i de Terrassa i l’Hospital de Dia Sant Jordi per a malalts d’Alzheimer.

Ofereix als seus residents una formació integral, que cobreix tots els aspectes dels programes formatius de les especialitats acreditades. L’experiència docent del CST està avalada pels més de 20 anys dedicats a la formació de residents, que continua duent a terme amb la il•lusió del primer dia.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea