dissabte, 30 de maig de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de portes obertes als nous i noves residents

Jornada de portes obertes als nous i noves residents


Terrassa, 9 d’abril de 2019. L’Hospital de Terrassa va acollir un any més la Jornada de  portes obertes als nous i noves residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

La jornada s’inicià amb la benvinguda del cap d’estudis d’Especialitats Hospitalàries Miquel Aranda, i de la cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària,  Araceli Griñó.

A continuació, els nous residents es van reunir per especialitats per tal d’ampliar la informació i fer preguntes específiques sobre la dinàmica del centre als professionals dels serveis i residents que actualment es formen al CST.

Al Consorci Sanitari de Terrassa hi ha 10 Unitats docents: Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica, Geriatria, Medicina Interna, Nefrologia, Oftalmologia, Oncologia Mèdica, Pediatria i Àrees Específiques i Radiodiagnòstic; i 3 Unitats docents multiprofessionals: Atenció Familiar i Comunitària, Obstetrícia i Ginecologia i Salut Mental.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea