diumenge, 24 de març de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada de Recerca 2018 de la Formació Sanitària Especialitzada i Acte de comiat als residents del CST

Jornada de Recerca 2018 de la Formació Sanitària Especialitzada i Acte de comiat als residents del CST

 

Terrassa. 17 de maig de 2018. L’Hospital de Terrassa ha acollit un any més la Jornada de Recerca 2018 de la Formació Sanitària Especialitzada del Consorci Sanitari de Terrassa i l'acte de comiat als residents.

En la Jornada s’han exposat 12 treballs de recerca realitzats pels residents del CST durant el seu període de formació.

A continuació, s’ha lliurat el guardó VI Premi de Recerca Matilde Ezquerra Lezcano al treball titulat “Perfils d’impulsivitat en jugadors patològics de màquines escurabutxaques” presentat per la  resident de l’Àmbit de Salut Mental Isabel Ramírez Gendrau (adjuntem foto). 

El premi, que s’ha atorgat per sisena vegada, està dedicat a la memòria de Dra. Matilde Ezquerra que va treballar al CST durant prop de 20 anys, primer com a metge de família i posteriorment com a responsable del Departament de Docència del CST.

Posteriorment, s’ha celebrat l’acte de comiat als residents del CST amb motiu de la finalització del període formatiu 

Enguany finalitzen 33 residents de les especialitats d’anestèsia i reanimació, cirurgia ortopèdica i traumatologia, geriatria, infermeria familiar i comunitària, infermeria salut mental, llevadores, medicina de família i comunitària, medicina interna, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, pediatria, psicologia clínica, psiquiatria i radiodiagnòstic.

La valoració dels residents pel que fa a la seva formació ha estat molt positiva així com la dels seus tutors, destacant que la majoria dels professionals ja s’incorporen a un lloc de treball.

Des del Consorci Sanitari de Terrassa els felicitem i els desitgem molta sort en la seva nova etapa.

 

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea