dilluns, 22 d’octubre de 2018
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Jornada del Dia Mundial de la Higiene de Mans

Jornada del Dia Mundial de la Higiene de Mans

El Consorci Sanitari de Terrassa participa un any més en la celebració del Dia Mundial de la Higiene de Mans. La jornada, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), té com a objectiu conscienciar i prevenir les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant una mesura tan senzilla i eficaç com és la higiene de les mans.

Enguany el lema ha estat “la lluita contra la resistència als antibiòtics és a les nostres mans”. I per tal de motivar a tots el professionals, el grup de treball de la higiene de mans del CST va organitzar el dia 15 de maig, un seguit d’accions lúdiques i didàctiques per estimular aquest compliment, amb una participació total de més de 175 participants.

La jornada consistia en la realització de diferents tallers, com la correcta tècnica de la higiene mans, un joc didàctic, massatges de mans per a reforçar la tècnica, un concurs de fotografia i un mural, que van realitzar els nens ingressats a la Unitat de Pediatria amb la col•laboració dels voluntaris. Un altre dels actes destacats fou el concurs de fotografia relacionat amb el lema de la Jornada i que tingué com a guanyadora la Sra. Araceli Casasayas, infermera del CAP Terrassa Nord Des del grup de treball, s’agraeix la participació i col·laboració a tots els professionals del CST en aquesta Jornada i us emplacen a tots a seguir participant-hi en properes edicions.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea