dissabte, 25 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L'Atenció Primària del CST guanyadora en els Premis CAMFIC-Sanofi d'Innovació en la vacunació

L'Atenció Primària del CST guanyadora en els Premis CAMFIC-Sanofi d'Innovació en la vacunació

 

Barcelona, 5 de juliol de 2018. La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) va lliurar els “Premis CAMFIC-Sanofi Pasteur d'Innovació en la Vacunació en atenció primària”. 

Dels 4 projectes guardonats, el Consorci Sanitari de Terrassa va ser reconegut amb 2 premis:  

“Gestió de la vacunació en salut escolar” de l'Anna Pereira i la Clara Tornéinfermeres de pediatria del CAP Terrassa Nord. A diferència d'altres centres, els nens/adolescents vénen al CAP per vacunar-se optimitzant el temps d'infermeria (vacunació i registre en el mateix moment), minimitzant errors de registre, garantint una bona conservació de la Tª de les vacunes i podent administrar dosis de vacunes no previstes en aquells nens amb alguna dosi pendent. Els percentatges de vacunació del CAP són >90%, superiors a la mitjana de Catalunya.

“Optimització de la cadena del fred fins a domicili” de Mariona Roca Andreu farmacèutica del CST. Es presenta una prova pilot realitzada al CAP Terrassa Nord on s'introdueix l'ús de neveres portàtils petites per anar a vacunar als domicilis especialment durant la campanya antigripal garantint que durant el trajecte segueix estant entre 2-8ºC.

L’objectiu d’aquests premis, que compten amb el suport de Sanofi Pasteur és, segons la Dra. Purificación Robles, coordinadora el Grup de Vacunes i Profilaxi de la CAMFiC “conscienciar als professionals de l’Atenció Primària a Catalunya sobre la importància de la vacunació en la prevenció de les malalties infeccioses”, amb l’objectiu de promoure la vacunació entre professionals i població.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea