dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L’Hospital de Terrassa acull els XXIX Debats Quirúrgics

L’Hospital de Terrassa acull els XXIX Debats Quirúrgics


Terrassa, 10 de maig de 2019. El passat divendres es va celebrar la 29a edició dels Debats Quirúrgics sobre el càncer de mama i ovari hereditari. L’activitat va estar dirigida pel Dr. Josep Prat, cap del servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora i es va organitzar de forma conjunta amb el Servei de Cirurgia Plàstica, Servei de Ginecologia i obstetrícia i la Unitat de Consell Genètic del Servei d’Oncologia del CST.

La inauguració va anar a càrrec del Dr. Jaume Boadas, director assistencial del CST, el Dr. Francesc Campillo, director de l’àmbit d’atenció quirúrgica CST i del propi Dr. Josep Prat.

Les ponències es van agrupar en tres taules rodones: la primera sobre la Prevenció i tractament del càncer de mama i ovari hereditari, moderada per la Dra. Gemma Llort (CST)  la segona sobre la Cirurgia mamària reductora de risc i els diferents escenaris que es plantegen moderada pel Dr. Josep Prat (CST) i la tercera sobre l’Actuació sobre l’ovari, moderada per la Dra. Dolors Mateo (CST).

L’objectiu era donar a conèixer l’estat actual de la prevenció, diagnòstic i tractament quirúrgic integral del càncer de mama i ovari hereditari des d’una vessant multidisciplinar que inclogui la visió de professionals de la salut i pacients. El nivell científic de les ponències va ser valorat com molt alt pels més de 100 participants que van assistir a la Jornada.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea