dijous, 4 de juny de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L’Hospital de Terrassa acull l’exposició fotogràfica itinerant “Herois i Heroïnes” sobre ostomia

L’Hospital de Terrassa acull l’exposició fotogràfica itinerant “Herois i Heroïnes” sobre ostomia


Terrassa, 11 de novembre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va acollir l’exposició Herois i Heroïnes que recorrerà els hospitals de l’estat espanyol durant 2019 i 2020 com a homenatge a totes les persones que viuen o han viscut amb una ostomia. També ha servit com tribut a tots els professionals infermers i infermeres estomaterapeutes, que amb les seves cures especialitzades i la seva atenció personalitzada tracten, recolzen i assessoren als pacients portadors.

Aquesta mostra, emmarcada dins el projecte GESTO –grup integrat per equips d’infermeria estomaterapeuta de tot l’estat- i Hollister, pretén ser una eina terapèutica pels que es troben en la mateixa situació. Actualment, les ostomies no haurien de suposar cap limitació en el dia a dia dels pacients i així s’explica a través de les 14 històries que formen l’exposició “Herois i Heroïnes” i que durant tota la setmana estarà exposada al hall de l’Hospital de Terrassa. Les infermeres Isabel Pascual, Txell Zaguirre i Sandra Arcusa de l’Hospital de Terrassa, juntament amb Francesc Raya que porta una ostomia, són les protagonistes d’una de les 14 històries d’aquesta mostra fotogràfica.

L’Hospital de Terrassa ofereix des de fa més de 20 anys una atenció especialitzada amb seguiment individual a través de la Consulta d’ostomització i forma part del Grup d’Infermeres Expertes en Estomateràpia de Catalunya. Les estomaterapeutes desenvolupen un paper fonamental en la vida dels ostomitzats i les consultes especialitzades són una eina essencial per a l'exercici de les seves funcions, que permeten garantir un seguiment i tractament òptim amb seguretat per a cada pacient.


(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea