dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L’Hospital de Terrassa acull les Jornades del Vallès – Bages 5.0 sobre oftalmologia d’avantguarda

L’Hospital de Terrassa acull les Jornades del Vallès – Bages 5.0 sobre oftalmologia d’avantguardaTerrassa, 14 de juny de 2019. Els oftalmòlegs de les comarques del Vallès i del Bages es van reunir a l’Hospital de Terrassa a les Jornades anuals amb el títol “Oftalmologia d’Avantguarda: Controvèrsies i Novetats”. 


La inauguració va anar a càrrec del Dr. Alfredo Garcia, director gerent del CST, del Dr. Mouafk Asaad, cap del Servei d’Oftalmologia de CST, i de la Dra. Laura Gutiérrez, metgessa del Servei d’Oftalmologia del CST.


La jornada, organitzada pel Consorci Sanitari de Terrassa, es va iniciar amb una taula rodona, moderada pel Dr. Pere Pujol, en la qual residents del Servei d’Oftalmologia de centres sanitaris del Vallès i del Bages van presentar casos clínics entorn el tractament i el diagnòstic de diverses malalties oftalmològiques.


Les ponències de la jornada es van basar a actualitzar i revisar l’estat actual de l’Oftalmologia. D’aquesta manera, les intervencions dels diferents professionals sanitaris de centres del Vallès i del Bages van anar al voltant de la recerca bibliogràfica i les novetats, diferents estudis i congressos emergents i les urgències a l’Àmbit Oftalmològic.


La cloenda va anar a càrrec del Dr. Mouafk Asaad el qual va destacar la qualitat de les ponències i va agrair a tots els assistents la seva implicació en la jornada.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea