dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L’Hospital de Terrassa, premiat en la quarta edició dels Premis en Benchmarking CSC/ARQ

L’Hospital de Terrassa, premiat en la quarta edició dels Premis en Benchmarking CSC/ARQ


Terrassa, 12 de juny de 2019. – El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han atorgat un diploma a l’Hospital de Terrassa pels seus bons resultats en el Benchmark en  l’indicador de mortalitat, com a part de la quarta edició dels premis en Benchmarking CSC/ARQ, emmarcats en el projecte “Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat”, iniciat l’any 2015.

Els premis Benchmarking CSC/ARQ han premiat als hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia de Catalunya amb millors resultats També, han entregat diplomes a aquells hospitals amb millors resultats en els indicadors de: gestió de dades, cirurgia major ambulatòria, mortalitat (pel qual ha estat premiat l’Hospital de Terrassa), complicacions i reingressos dels que formen part del projecte CSC/ARQ.

El lliurament dels premis es va celebrar al Cosmocaixa de Barcelona i va anar a càrrec del Sr. Manel Ferré, el president de CSC. Mencionar que, en la tercera edició dels premis Benchmarking CSC/ARQ ara fa un any,  l’Hospital de Terrassa  va ser també premiat pels bons resultats en l’indicador de mortalitat i, alhora, va ser guardonat amb un dels dos Premis a l’excel·lència en la categoria d’Hospitals de Referència.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea