dimecres, 29 de gener de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

L'Hospital de Terrassa rep dos cotxes elèctrics per als més petits

L'Hospital de Terrassa rep dos cotxes elèctrics per als més petits


Els dos vehicles ajudaran a fer més alegre l’estada hospitalària i les entrades a quiròfan dels infants.

Terrassa, 9 d’abril del 2019. Sabadell Renting i Movento han donat a l’Hospital de Terrassa dos petits vehicles elèctrics per als pacients més joves. Els cotxes serviran per evocar sentiments d’alegria en els nens i nenes i animar-los durant la seva estada ja que, en general, se senten intimidats en un entorn sanitari. Igualment, podran fer els desplaçaments a quiròfan o fer-se proves conduint els vehicles.


Les investigacions i l’experiència dels professionals sanitaris han demostrat que un pacient feliç i positiu afronta la prova o la intervenció d’una manera més relaxada, sense l’estrès i l’ansietat prequirúrgica que suposa.

Així, a través del cotxe, els infants reduiran la por, l’ansietat i l’estrès, aixecant la seva moral, fomentant la interacció i augmentant la seva tolerància a l’assistència sanitària. 


De fet, un estudi de la Universitat de Nou Mèxic conclou que la incorporació d’elements lúdics en els hospitals redueix fins a un 73% la ansietat i en un 53% la por que els nens experimenten en un centre hospitalari.

Javier León, director general de Sabadell Renting, s’ha mostrat satisfet de la iniciativa: “Teníem ganes de donar una vessant solidària a la nostra especialitat, que són els vehicles, i estem molt contents d’aquesta col·laboració amb l’Hospital de Terrassa”. El directiu de la filial de Banc Sabadell no descarta més col·laboracions del mateix tipus: “La nostra intenció és repetir l’experiència a altres centres hospitalaris”.(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea