dissabte, 25 de maig de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

"la Caixa" participa en el desenvolupament de la Unitat de Salut Integrativa

"la Caixa" participa en el desenvolupament de la Unitat de Salut Integrativa

 

Terrassa, 4 de juny de 2018. El Consorci Sanitari de Terrassa i l'Obra Social "la Caixa" han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut econòmic a la Unitat de Salut Integrativa del CST.

La Unitat de Salut Integrativa del CST aposta per un enfoc orientat no només a la malaltia, sinó també a la creació de la salut i al benestar dels pacients. Té com a objectius principals millorar la tolerància als tractaments convencionals, fer un abordatge dels possibles efectes secundaris dels mateixos i la millora de la qualitat de vida dels pacients, incorporant teràpies complementàries amb evidència científica.

Els professionals del CST s'hi dediquen i treballen de forma voluntària, però és necessari una part de finançament per fer front al pagament de dos terapeutes externs i l'anàlisi estadístic per avaluar les dades resultants.

El director-gerent del CST, Alfredo Garcia, i el Sr. Jorge Sancho, van formalitzar la col·laboració per la qual l’Obra Social “la Caixa” participarà en el desenvolupament de la Unitat, amb una aportació de 6.300 euros.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea