dimarts, 11 d’agost de 2020
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

La III Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental celebrada a l’Hospital de Terrassa

La III Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental celebrada a l’Hospital de TerrassaTerrassa, 6 de juny de 2019. La tercera edició de la Jornada d’Al·lèrgia Territorial del Vallès Occidental va tenir lloc el passat 6 de juny a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa, sota el títol “Abordatge multidisciplinari de l’asma i l’al·lèrgia a medicaments: des de l’atenció primària a l’especialitzada”.


L’activitat va estar dirigida pel servei d’Al·lèrgia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i tenia l’objectiu principal de sensibilitzar i informar els professionals sanitaris de l’estat actual de les al·lèrgies relacionades amb els medicaments i de l’asma greu, així com mostrar quins són els criteris actuals de derivació a un Servei d’Al·lèrgia.


La inauguració va anar a càrrec de la Sra. Núria Serra, directora executiva de Sectors Sanitaris del Vallès Occidental Est i Oest, del Dr. Alfredo García, director-gerent del CST, de la Sra. Antònia Villalba, directora de l‘Àmbit Maternoinfantil del CST, i de la Dra. Marta Viñas, cap del Servei d’Al·lèrgia del CST.


La jornada va començar amb diverses ponències entorn el model territorial d’atenció al·lergològica del Vallès Occidental. Seguidament, l’acte es va estructurar en dues taules: la primera anomenada “Abordatge multidisciplinari de l’asma bronquial”, moderada per la Dra. M. José Castillo (CST); i la segona amb el títol de “Al·lèrgia a medicaments”, moderada per la Dra. Nora Hernández (CST). La cloenda va anar a càrrec de Marta Viñas, la qual va felicitar als ponents per les seves acurades intervencions.


L’acte, acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb 0,4 crèdits i avalat per la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica, va ser tot un èxit.   

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea