diumenge, 18 d’agost de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

La Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

La Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

 

Terrassa, 5 de desembre de 2018.- La Unitat Hospitalària Penitenciària del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha estat guardonada en la darrera edició dels Premis a l’Excel·lència Professional 2018 que anualment atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB),  juntament amb els Equips Sanitaris dels Centres Penitenciaris.

La Unitat d’Hospitalització Penitenciària (UHP) és un dispositiu sanitari del Departament de Justícia gestionat pel Departament de Salut a través del Consorci Sanitari de Terrassa des de fa més de 25 anys.

La UHP és una àrea assistencial integrada al CST on s’atenen els pacients provinents de presons, que requereixen d’una atenció especialitzada. Per tant, l’objectiu principal dels professionals assistencials d’aquesta unitat és el mateix que el de la resta d’unitats de l’Hospital de Terrassa, que és el de proporcionar una atenció mèdica i d’infermeria encaminada a la recuperació de l’estat de salut dels pacients.

Els usuaris que ingressen a la Unitat tenen un metge assignat que els porta directament i compten amb el suport de la resta d’especialistes i unitats assistencials de l’Hospital de Terrassa.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.

Aquests premis es concedeixen als professionals i equips assistencials que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i  integritat.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea