dissabte, 20 d’abril de 2019
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Marxa popular “Prevenim el càncer amb dieta i activitat física”

Marxa popular “Prevenim el càncer amb dieta i activitat física”

 

Terrassa, 29 de setembre de 2018 -  Un any més, com ja es tradició, s’ha celebrat  la MARXA POPULAR amb el lema "Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!" per l'entorn de Torrebonica, al costat de l'Hospital de Terrassa i que enguany va batre el rècord de participació amb més de 400 participants.

Com cada d’any l’objectiu fou  sensibilitzar sobre la importància de l’activitat física en la prevenció del càncer. L’evidència científica demostra que, una activitat física moderada i supervisada per especialistes pot tenir un paper molt important en la prevenció i en les recaigudes.

El recorregut de 8 km, el van fer pacients, amics i familiars així com treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa. Un any més, ISS Facility, va oferir una peça de fruita a l’arribada com a complement de dieta saludable.

Es van recaptar donatius per import de 1.476,35 Euros que aniran destinats a l’Estudi de la supervivència del càncer de mama, pulmó i colorectal al CST.

En acabar la caminada, es van sortejar diversos regals entre tots els participants, destacant una samarreta signada pel jugador de futbol del Barça, Leo Messi.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea