dimecres, 20 d’octubre de 2021
  
 
GRUP CST > Qui som > Àrea institucional > Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

  Notícies / Recull de premsa
  Logotip i marca gràfica
  Visites escolars

Notícies / Recull de premsa

Nou programa informàtic als CAPs del CST

Nou programa informàtic als CAPs del CST

Terrassa, 25 d’abril de 2018 – Des del passat 2 de maig, tots els Centres d’Atenció Primària (CAP) del Consorci Sanitari de Terrassa han canviat de programa informàtic amb l’objectiu de millorar i facilitar la comunicació entre usuaris i professionals.

El nou programa, anomenat E-CAP, s’està implantant a la majoria dels CAP de Catalunya i permet donar un impuls a l'aplicació web de La Meva Salut i l'E-Consulta del CatSalut.

La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta,  que permet a la ciutadania disposar de la seva informació de salut que es pugui haver generat en diferents centres assistencials públics  de Catalunya. Per accedir-hi s’ha de ser major d’edat, tenir tarja sanitària i contrasenya, facilitada des dels centres d’atenció primària.

L’ e-consulta és un instrument per a millorar i agilitzar la comunicació entre el pacient i el seu equip d'atenció primària,  de tal manera que es puguin resoldre aquelles necessitats que no requereixen que professional i pacient es trobin presencialment al mateix lloc.

Aquestes aplicacions, entre d'altres funcionalitats, permeten que el pacient pugui demanar hora de visita per internet, així com consultar i imprimir des de casa el seu Pla de Tractament. També permeten que l’equip assistencial i administratiu dels centres, enviï informació, de forma telemàtica i previ consentiment informat signat pel pacient (SMS, mail, ...)

Tots els treballadors dels CAP han fet formacions específiques amb l'objectiu d'adaptar-se al nou sistema i minimitzar les incidències que se'n puguin derivar, tot i que els efectes del canvi de programa es preveu que durin tot el mes de maig.

Des del CST s'agraeix l’esforç de tots els professionals, que són els  protagonistes d’aquest canvi informàtic, i que l’han desenvolupat sense alterar la seva activitat laboral habitual.

(<)
 
disseny Ingenia amb tecnologia Icnea